Skip to main content

Vepa Bedrijfskleding gaat samenwerking aan met AHA de Man en Beregening Service Nederland

Naam: Tim Keuter       Bedrijf: AHA de Man

Als je medewerkers de hele dag outdoor het bedrijf vertegenwoordigen op golfbanen en sportterreinen, moet de bedrijfskleding natuurlijk comfortabel, maar ook representatief zijn. Zo kwamen AHA de Man en Beregening Service Nederland bij Vepa Bedrijfskleding terecht.

AHA de Man zocht heel bewust naar een leverancier uit de omgeving van vestigingsplaats Zevenbergen, legt commercieel manager Tim Keuter uit. “Je loopt niet zomaar even een werkkleding showroom binnen, dat onderzoek je zorgvuldig, zeker in deze tijden. Zo zijn we dus bij Vepa Bedrijfskleding in ’s-Hertogenbosch terecht gekomen. Ook vanuit onze inspanningen rond duurzaam ondernemen vinden we regionaal inkopen van belang. Al blijft het leveren van kwaliteit natuurlijk altijd het voornaamste criterium.”

Vepa adviseert te gaan voor kwaliteit
De door Vepa Bedrijfskleding geleverde werkkleding is zowel voor AHA de Man als voor dochterbedrijf Beregening Service Nederland. AHA de Man investeerde flink in de kwaliteit van de dienstverlening. “Als familiebedrijf dat al honderd jaar bestaat hebben we een behoorlijk transitie doorgemaakt. We zijn trots op onze geschiedenis en onze betrouwbaarheid en daar hoort uiteraard ook de uitstraling bij. Denk aan de busjes maar natuurlijk ook de bedrijfskleding. Het zijn onze mensen die het verschil maken en dat koesteren we. Je wilt dat die er representatief bij lopen en dat ze werkkleding hebben die aan alle eisen voldoet. Ook dat moet kwaliteit uitstralen.”

Dassy Workwear Flex collectie
De keus viel op de kwaliteit van het A-merk Dassy Workwear. Tim Keuter: “De kleding moet niet alleen de kwaliteit van ons bedrijf representeren, maar ook lekker zitten, stevig zijn en goed schoon te houden zijn. Zo zijn we uiteindelijk bij een kledingpakket gekomen met stretch werkbroek, t-shirt, polo met UV-stralingsbescherming (UPF 50+), softshell jack, winterjas en sweater vesten. We zijn trots op onze mensen en ons bedrijf. Dat moeten onze mensen ook uitstralen als ze dagelijks aan het werk zijn.”

Keuze voor de kleur zwart
Na een persoonlijk adviestraject is gekozen voor zwarte werkkleding voor ongeveer vijftig medewerkers. “Die kleur was niet onze oorspronkelijk gedachte; meestal wordt in onze branche van groenvoorziening voor groen gekozen. We hebben ons laten leiden door de advisering van Vepa Bedrijfskleding en zijn uiteindelijk bij het chique zwart uitgekomen. Ook omdat onze vernieuwde logo’s zo het beste op de kleding uitkomen. “Laat de kleuren en details uit het logo spreken en opvallen”; aldus Vepa. Je laat je in dit soort processen graag ondersteunen door vakmensen die weten wat er praktisch en technisch bij bedrijfskleding komt kijken.”

Wat doet AHA de Man
“AHA de Man is dé partner op gebied van onderhoud en renovatie van golfbanen. Samen kijken we naar de ideale samenwerking, volledig ontzorgen of een vorm hiervan, renovaties van tee tot green Bij een groot deel van de Nederlandse golfbanen zijn we wel betrokken of geweest ”, vertelt Tim Keuter. “Denk aan de waterproblematiek, het uitbreiden van een baan, duurzaamheid door o.a. GPS gestuurd maaien, elektrische oplossingen en van Greendeal tot het GEO-certificaat. ‘Uw golfbaan op zijn best’ is onze pay-off. Alles om een betere golfbaan te maken. Wij begrijpen met onze ervaren greenkeepers dat het dagelijks onderhoud en een zorgvuldige aanleg van de golfbaan invloed hebben op de tevredenheid van golfers. Een tevreden golfer komt graag nog eens terug. Wij doen voor de gastheer ons uiterste best om de baan in topconditie te houden.”

Het dochterbedrijf Beregening Service Nederland richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningssystemen. Beregening Service Nederland. Het bedrijf is vooral actief in Nederland en België. “Met onze systemen ontlasten we beheerders en eigenaren van sportterreinen, golfbanen, parken en tuinen tot brandweerputten. Mede door de steeds droger wordende lentes en zomers is voor het beheer van een gezonde grasmat en een groene tuin een prima werkend beregeningssysteem onontbeerlijk. Met de nieuwste beregeningssystemen gaat de kwaliteit van de grasvelden, parken en tuinen omhoog. We beschikken over een eigen servicedienst om zo snel mogelijk storingen en schades op te lossen.”