Kleding.

Of je nu kiest voor een standaard, customized óf custom made kledingpakket: jouw medewerkers dragen met trots comfortabele en stijlvolle bedrijfskleding.

Persoonlijk advies?

Comfortabele bedrijfskleding zonder zorgen.

Of je nu in de zorg werkt, in de horeca, als hovenier of bouwvakker: voor iedere branche hebben we de juiste kleding. Praktisch, comfortabel, veilig én duurzaam. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een bepaalde uitstraling, maar ook naar specifieke eigenschappen voor shirts, broeken, jassen en andere werkkleding. Onze specialisten weten al deze wensen feilloos met elkaar te combineren.

Hoe het werkt? We maken graag een afspraak in onze showroom om je kennis te laten maken met de verschillende merken, stoffen en opties. Natuurlijk onder het genot van een Bossche bol! Je kunt kiezen uit standaardpakketten, kleding customizen (denk aan een andere kleur zipper) of de kleding volledig custom made ontwerpen. We stellen rake vragen die jou helpen om out of the box te denken. Alles, voor de ideale oplossing. Twijfel je over het materiaal? Dan laten we het je voelen. Nog niet zeker over de kleur? Dan laten we het je zien. We visualiseren jouw keuzes op beeld of bestellen een drukproef. Wil je een bedrijfslogo op de kleding? Geen probleem. Je ontdekt de verschillen tussen borduren, zeefdrukken en transfers.

Als alle keuzes zijn gemaakt, gaan we testen. Het liefst laten we jouw meest kritische medewerker een passet dragen, om te horen wat hij of zij ervan vindt. Vervolgens organiseren we een passessie bij jou op locatie, zodat we zeker weten dat we voor iedere medewerker de juiste maat bestellen. Kleding bijbestellen of zien wat er precies is uitgegeven, kan met ons overzichtelijke kledingmanagementsysteem. Benieuwd naar de status van een bestelling? Voordat jij ons wilt bellen om ernaar te vragen, hebben we jou al op de hoogte gebracht.

Daarnaast organiseren we voor jou ook graag het wassen en reinigen van de kleding. Op een duurzame wijze, waardoor de kleding langer meegaat. En over duurzaam gesproken; je oude bedrijfskleding kun je bij ons inleveren zodat deze een tweede leven krijgen. Zo is de cirkel weer rond!

Voor wie wij dit doen? Voor bedrijven waar minimaal 25 medewerkers bedrijfskleding dragen.

  • Advies op maat in showroom
  • Gratis passessie op locatie
  • Groot assortiment voor dames en heren
  • Handig kledingmanagementsysteem
  • Wasservice die bij jou past
  • Bedrijfskleding recyclen? Ja, graag!
  • Bedrijfslogo zeefdruk, borduren of transfers
  • Up to date informatie over leveringen
  • Bedrijfskleding voldoet aan alle eisen en certificeringen

Wij hebben kleding van de merken...

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.