Zorg.

Professionele en huiselijke kleding, met een hoog draagcomfort en handige zakken. Natuurlijk volgens de WIP-richtlijnen. Zo kan iedere zorgmedewerker alle aandacht hebben voor de cliënt.

Persoonlijk advies?

Smaakvol en functioneel.

De juiste kleding voor in de zorg

Of het nu gaat om ouderenzorg, medische zorg, fysiotherapeuten of schoonheidsspecialisten; voor ieder type zorg bieden we een stijlvol en functioneel kledingpakket. Hierbij is veel aandacht besteed aan een goede pasvorm en handige zakken. Maak kennis met de collecties Trend, Casual, Feel Free, Basics en Zorgtotaal. Zo kun je kiezen voor een professionele of juist meer huiselijke stijl in meerdere kleuren. Alle kleding voldoet aan de belangrijke WIP-richtlijnen, zodat je deze keer op keer volgens de standaarden kunt wassen. De kleding blijft mooi én hygiënisch. Jouw medewerkers, zowel heren als dames, zijn met deze collecties iedere werkdag goed gekleed en beschermd.

In no-time een kledingpakket op maat

Hoe het werkt? Als je minimaal 25 medewerkers wilt aankleden, ontvangen we jou graag op afspraak in onze showroom. Onze specialisten laten je alle kleding zien en voelen. Ook de customized opties en de mogelijkheden om jouw bedrijfslogo op de kleding te drukken of borduren. Vervolgens organiseren we passessies op locatie of bij ons in de showroom, richten we het handige kledingmanagementsysteem in en regelen we de wasservice zoals jij dat wenst. Is het proces van een nieuw kledingpakket niet veel complexer? Nee. Bij Vepa maken we het makkelijk. En houden we het leuk. Niets voor niets gingen vele vakgenoten je al voor!

Maak een afspraak!

Wij staan voor persoonlijk advies en kwaliteit.

Wie onze showroom binnenstapt ziet het al meteen: wij bieden een zeer brede collectie bedrijfskleding voor iedere branche. En wie vervolgens één van onze adviseurs spreekt ervaart het al meteen: we hebben bijzonder veel kennis en specialisme in huis. Deze combinatie maakt dat je bij ons altijd slaagt voor het ideale kledingpakket. Stijlvol, zodat medewerkers er trots in rondlopen. Comfortabel, zodat professionals het met plezier dragen. Representatief, zodat jouw bedrijf herkenbaar is en je medewerkers een visitekaartje zijn. Veilig, zodat je mensen beschermd zijn in iedere werksituatie. Natuurlijk met de juiste werkschoenen en PBM’s. En dat doen we al meer dan 40 jaar.

  • Advies op maat in showroom en gratis passessie op locatie of bij Vepa
  • Handig kledingmanagementsysteem
  • Wasservice die bij jou past
  • Bedrijfskleding recyclen? Ja, graag!
  • Bedrijfslogo zeefdruk, borduren of transfers
  • Voldoet aan alle eisen en certificeringen

Bekijk ook onze andere branches.

Bouw & industrie
Transport & logistiek
Installatie & service
Groenvoorziening
Schilders & stukadoors
Horeca & hospitality

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.