EcoVadis.

We zijn zilver gecertificeerd door EcoVadis; een onafhankelijke internationale organisatie die bedrijven beoordeelt op hun duurzame prestaties en MVO.

Vragen? Neem gerust contact op.

Een positieve impact op planeet en mens.

EcoVadis heeft maar één doel. Namelijk alle bedrijven naar een duurzame wereld leiden. Zo willen zij de impact van bedrijven op het milieu flink verkleinen. Hoe? Door wereldwijd erkende duurzaamheidsbeoordelingen en inzichten te bieden, waarmee bedrijven risico’s kunnen verminderen en verbeteringen kunnen doorvoeren. Het effect? Een positieve impact op planeten en de maatschappij. De thema’s waarop EcoVadis focust zijn milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

  • Een duurzame wereld
  • Wereldwijd erkende beoordelingen
  • Impact bedrijven op milieu verkleinen
  • Aandacht voor arbeid en mensenrechten
  • Focus op ethiek
  • Stimuleren duurzame inkoop

Een zilveren beoordeling

Onderzoeksbureau EcoVadis heeft ook Vepa Bedrijfskleding onder de loep genomen en ons als zilver beoordeelt. Daar zijn we trots op. Onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn zichtbaar in ons EcoVadis label. Maar natuurlijk blijven we investeren in onze bedrijfsactiviteiten. Het zit in ons DNA om continu te analyseren of de inzet van slimme technologie een bijdrage levert aan het efficiënter en effectiever inrichten van processen met een positieve uitkomst voor het milieu. Op naar goud!

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.