MVO - Ecologisch.

We kunnen vertellen hoe belangrijk we maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen vinden. Maar nog liever laten we het je gewoon zien.

Vragen? Neem gerust contact op.

Duurzame kleding voor comfort en veiligheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet iets dat we ‘er even bij doen’. Het is de manier waarop we werken. In alles wat we doen hebben wij aandacht en respect voor mensen, de natuur en maatschappij. Wij geloven er namelijk in dat duurzaamheid en comfortabele, veilige kleding hand in hand samengaan. Datzelfde geldt voor schoenen en PBM’s. En om écht impact te maken, doen we dat graag samen met onze klanten. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een duurzaam kledingpakket, bedrijfskleding te recyclen of het wasproces zo in te richten dat we zoveel mogelijk rekening houden met het milieu. Maar ook adviseren we over een zo ‘groen’ mogelijke distributie van de kleding naar de bestellers. Meer over deze opties én de certificeringen die we in huis hebben, vind je hieronder.

Heb je vragen of juist een initiatief om nóg een stap verder te gaan? Graag! Laat het ons weten.

  • EcoVadis certificaat
  • Code of conduct richtlijnen
  • Duurzame en eerlijke kledingmerken
  • Cottover: eerlijke kleding
  • Printer Prime collection: duurzame kleding
  • Bedrijfskleding recyclen

EvoVadis

We zijn zilver gecertificeerd door EcoVadis; een onafhankelijke internationale organisatie die bedrijven beoordeelt op hun duurzame prestaties en MVO.

Code of conduct

We hebben de code of conduct van EPPA ondertekend en staan achter deze richtlijnen die de veiligheid, kwaliteit en integriteit van onze producten en bedrijfsprocessen waarborgen.

CottoVer

Jouw vraag bepaalt de markt! Cottover geeft je de optie om te kiezen voor een eerlijk product. Zo zorg jij samen met ons voor een duurzamere textielindustrie.

Printer Prime

Een collectie gemaakt met speciale aandacht voor de ecologische voetafdruk.

Bedrijfskleding recyclen

Alle bedrijfskleding die niet meer gedragen wordt, geven wij een tweede leven.

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.