Branches.

Waar jij ook werkt; voor iedere professional hebben we comfortabele, praktische en stijlvolle bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s die voldoen aan alle eisen.

Persoonlijk advies?

Voor iedere branche het juiste pakket.

Ieder vakgebied stelt andere eisen aan werkkleding. Logisch. Want het maakt een groot verschil of je in de zorg werkt met mensen, in de keuken van een restaurant met scherpe messen of als hovenier in allerlei weersomstandigheden. In welke branche je ook werkzaam bent; we hebben de kleding waarnaar je op zoek bent. Praktisch, duurzaam, comfortabel én veilig. Natuurlijk met de juiste schoenen en PBM’s erbij. Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Door jouw branche door en door te kennen. Wij weten precies wat belangrijk is voor jouw vakmensen. Niet voor niets gingen vele vakgenoten je al voor. Onze specialisten brengen de juiste uitstraling, materialen, eigenschappen en veiligheidseisen samen tot een kloppend geheel. Ook kleding customizen, passessies, een kledingmanagementsysteem en wasservice op maat kunnen wij voor je regelen vanaf 25 medewerkers. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers iedere werkdag opnieuw genieten van comfort, gemak en de juiste bescherming. Passend bij jouw branche. Zo doen wij waar wij goed in zijn, en kun jij je focussen op jouw core business.

Benieuwd naar ons advies of wil je gewoon eens komen voelen, kijken en ervaren en heb je minimaal 25 medewerkers om aan te kleden? Maak dan een afspraak in onze showroom. De koffie én Bossche bol van Jan de Groot staan voor je klaar.

Beleef en ervaar het.

Wauw’. Dat is toch wel de meest voorkomende reactie van mensen die de eerste keer onze showroom bezoeken. Waar je ook kijkt; overal zie je stijlvolle, praktische kleding. In allerlei kleuren en maten. Voor mannen en vrouwen. Dat is een indrukwekkend gezicht. Al denken we stiekem ook dat die wauw-reactie komt door de lekkere koffiegeur én de Bossche bol van Jan de Groot die op tafel staat te wachten. Naast deze heerlijke smaakbeleving, beleef je ook de kleding maximaal. Je kunt het voelen, ruiken en zelfs bijna proeven.

Maak kennis...

We laten je kennismaken met de verschillende merken, stoffen en opties. Twijfel je over het materiaal? Dan laten we het je voelen. Nog niet zeker over de kleur? Dan laten we het je zien. We visualiseren jouw keuzes op beeld of maken een real sample, zodat jij kunt zien hoe het echt gaat worden. Wil je een bedrijfslogo op de kleding? Geen probleem. In onze showroom ontdek je de verschillen tussen borduren, zeefdrukken en transfers.

Maak een afspraak!

Bekijk onze merken...

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.