werkschoenen-header

Werkschoenen

Werkschoenen kopen? Lastig om de werkschoenen voor je medewerkers goed te regelen? Niet bij Vepa!

Werkschoenen bij Vepa: de voordelen

  • Medewerkers kunnen in onze showroom te ‘s-Hertogenbosch schoenen passen en meenemen
  • Automatische factuur, geen gedoe met bonnetjes en declareren
  • Gratis parkeren
  • Advies van onze experts
  • Voor alle voeten de juiste veiligheidsschoen!

We zijn je specialist in alle werkkleding, van werktruien tot aan de schoenen. Beschikbaar voor dames en voor heren, uiteraard in de maat waar je naar op zoek bent. Kies voor een paar goede werkschoenen, de werkschoenen worden steeds vaker voorzien van composiet neuzen.

Tip: schoenen met stalen neuzen waren jarenlang de standaard, maar dit zijn er steeds minder. De schoenen om mee te werken worden steeds vaker uitgevoerd met composiet neuzen. Het harde materiaal beschermt uitstekend en is goed geschikt om in het schoeisel te verwerken.

Vanuit ons uitgebreide assortiment kun je online een keuze maken. En kom je er zelf niet goed uit? Dan staan we voor je klaar met persoonlijk advies. We denken met je mee over wat er nodig is, aan welke voorwaarden de schoenen moeten voldoen en hoe je daar het best gebruik van kunt maken.

Tip: medewerkers zelf hun schoenen laten uitzoeken? Met ons Kleding Management Systeem nemen we de administratieve rompslomp uit handen en beschikken medewerkers altijd over de juiste werkkleding en -schoenen.

Nette schoenen van de beste materialen

Binnen de werkschoenen heb je de keuze uit een breed assortiment, van heel stevig en robuust tot meer nette schoenen om op een goede manier voor de dag te komen. Kies bijvoorbeeld voor een paar sneakers in de kleur zwarte of bruin, die onder een nette broek heel stijlvol staan. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze toch geschikt zijn voor de meest extreme omstandigheden.

De schoenen hebben een modieuze uitstraling en sluiten aan bij veel van de trends van dit moment. Op die manier zorgen we voor nette schoenen die je voor het werk kunt gebruiken, waarmee je het nuttige met het aangename combineert. De verschillende eigenschappen komen op een mooie wijze samen, terwijl je natuurlijk een scherpe prijs betaalt voor de schoenen.

Benieuwd naar de verschillende merken waarvan we bijvoorbeeld de nette werkschoenen kunnen leveren? Ontdek de schoenen van Dassy, AboutBlu, Elten en Gerba. Het zijn de hoogwaardige merken die we voeren, waarmee je kunt rekenen op materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Van hoge tot lage werkschoenen

Binnen de nette werkschoenen heb je de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Veel klanten vragen ons bijvoorbeeld naar hoge schoenen om op te werken. Ideaal als het de bedoeling is om de broek er overheen te laten vallen, zodat de enkels mooi bedekt zijn maar ook goed voor de veiligheid en goede uitstraling, waardoor die elementen op een goede manier bij elkaar komen.

Een paar hoge schoenen om op te werken is in verschillende situaties goed geschikt. Wij laten je graag zien welke hoge modellen er beschikbaar zijn, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Het is de beste manier om de juiste schoenen voor het werk te selecteren, zowel voor dames als voor heren.

Gaat het je aan de andere kant juist om een laag paar schoenen, bijvoorbeeld om die gemakkelijk aan te trekken? Er zijn ook instappers beschikbaar. Je trekt ze aan zodra je naar buiten gaat, om ze daarna binnen weer makkelijk uit te doen. Op die manier zijn we je specialist op het gebied van werkschoenen, zowel voor hoge als voor lage modellen. Bestel een paar instappers of juist veterschoenen, afhankelijk van de manier waarop je er uiteindelijk gebruik van zal maken.

Modieus en goed geschikt om op te werken

Binnen de schoenen om op te werken heb je de keuze uit diverse kleuren, modellen en bijvoorbeeld bijzondere veters. Kies daarmee voor een paar schoenen dat extra opvalt of kies juist de meer modieuze modellen, om er op een mooie manier mee voor de dag te komen.

Onze inkopers houden de trends goed in de gaten en zorgen er daarmee voor dat de schoenen er ook goed uitzien. Ze zijn uitstekend geschikt om op te werken, zonder dat dit de modieuze uitstraling daarvan in de weg hoeft te zitten. Op die manier stellen we een leuk assortiment met schoenen samen, waar je op verschillende manieren goed gebruik van kunt maken.

Ontdek de beschikbare materialen en de mooie kleuren, waarmee we graag laten zien dat werkschoenen door de jaren heen behoorlijk ontwikkeld zijn. Het klopt dat de schoenen vaak robuust en stevig in elkaar zitten, maar dat hoeft het modieuze ontwerp niet meer in de weg te zitten.

Tip: benieuwd hoe je de werkschoenen kunt combineren met de rest van onze werkkleding? We denken graag met je mee en zorgen voor persoonlijk advies, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Goede werkschoenen: uitgebreid assortiment

Een paar goede werkschoenen vraagt om degelijke materialen, van een uitstekend merk. We zijn je specialist in schoenen en in werkkleding, waardoor we door de jaren heen tal van uiteenlopende klanten hebben kunnen helpen. We weten in de diverse branches waar de schoenen qua eigenschappen aan moeten voldoen. Je maakt op die manier een uitstekende keuze, altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bestel onze schoenen online, dan gaan we er snel voor je mee aan de slag. En wil je het medewerkers graag zo makkelijk mogelijk maken, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt? Gebruik ons Kleding Management Systeem, waarover we je natuurlijk graag meer uitleggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 73 760 1100 stuur een e-mail naar info@vepabedrijfskleding.nl of gebruik ons online contactformulier. We adviseren je graag!

veiligheidschoenen-showroom
paredes-cheste-werkschoen