Over Vepa.

Dé totaalleverancier en specialist voor al je bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Persoonljk advies?

Wij staan voor persoonlijk advies en kwaliteit.

Wie onze showroom binnenstapt ziet het al meteen: wij bieden een zeer brede collectie bedrijfskleding voor iedere branche. En wie vervolgens één van onze adviseurs spreekt ervaart het al meteen: we hebben bijzonder veel kennis en specialisme in huis. Deze combinatie maakt dat je bij ons altijd slaagt voor het ideale kledingpakket. Stijlvol, zodat medewerkers er trots in rondlopen. Comfortabel, zodat professionals het met plezier dragen. Representatief, zodat jouw bedrijf herkenbaar is en je medewerkers een visitekaartje zijn. Veilig, zodat je mensen beschermd zijn in iedere werksituatie. Natuurlijk met de juiste werkschoenen en PBM’s. En dat doen we al meer dan 45 jaar.

Dat stapje extra

Maar wij doen meer. Wij adviseren je op een persoonlijke manier. En daarvoor nemen we de tijd. Ook organiseren we passessies in onze eigen showroom of op locatie. We personaliseren je kledingpakket én kunnen dit zelfs geheel op maat produceren. Vervolgens nemen we ook met alle liefde het wasproces uit handen én kun je gebruik maken van ons handige kledingmanagementsystem. Een nieuw kledingpakket een hoofdpijndossier? Niet met Vepa!

Verantwoord ondernemen

Wij zorgen graag goed voor onze klanten, voor onze mensen en voor de planeet. Daarom werken we met duurzame en eerlijke kledingmerken. Denk aan Cottover en de Printer Prime collection. Ook kun je bij ons bedrijfskleding laten recyclen. Verder zijn we EcoVadis gecertificeerd en werken we volgens hun kwaliteitssysteem. De productiebedrijven met wie we samenwerken hanteren allemaal de code of conduct afspraken én de Fair Wear regels. Tot slot zorgen we ervoor dat onze mensen goede opleidingen krijgen, o.a. bij de DETEX European business school.

  • Grote showroom
  • Custom made
  • Bedrukken en borduren
  • Passessies
  • Wasservice
  • Kledingmanagement

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.