Bedrijfskleding Breda

showroom-vepa-bedrijfskleding

Openingstijden

Wegens het COVID-19 virus is onze showroom gesloten, online bestellingen worden wel verwerkt.

Het bezoeken van onze showroom is alleen mogelijk op afspraak.

Maak nu een afspraak

Maandag 8:00 – 17:15
Dinsdag 8:00 – 17:15
Woensdag 8:00 – 17:15
Donderdag 8:00 – 17:15
Vrijdag 8:00 – 17:15
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Showroom ‘s-Hertogenbosch

Rietveldenweg 47a
NL-5222 AP ‘s-Hertogenbosch

+31 (0) 73 7601100

Info@vepabedrijfskleding.nl

Bedrijfskleding kopen in Breda? Doe inspiratie op in onze online winkel of maak een afspraak in onze showroom in Den Bosch. Onze specialisten helpen u graag de juiste materialen te selecteren, binnen de diverse merken die we voeren.

Ontdek het assortiment met merken zoals Blåkläder, DassyTricorp en Gerba. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, voor de werk- en bedrijfskleding waar u naar zoekt.

Bedrijfs- en werkkleding

We zijn uw specialist in werkkleding en bedrijfskleding. Geschikt voor op kantoor, in de winkel of tijdens een evenement. Wij verzorgen de professionele en representatieve kleding van uw medewerkers. In Breda en omgeving, net als voor onze klanten in Tilburg en de rest van Brabant.

Ontdek de goede kwaliteit van de bodywarmers en overhemden, net als van de broeken, de colberts en de accessoires voor zowel dames als heren. Een uitgebreid assortiment, zodat u eenvoudig vindt wat u zoekt.

Bedrijfskleding kopen: maatwerk in Breda

Nieuwe bedrijfskleding in Breda kopen? Doe inspiratie op met onze online winkel. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor representatieve werkkleding. Die we meteen voor u kunnen bedrukken, met uw logo of bedrijfsnaam. En op zoek naar meer maatwerk? Onze specialisten vertellen u graag wat er mogelijk is en kunnen de mooiste stoffen bij ons in de showroom laten zien. Neem contact op voor meer informatie, net als wanneer u graag een offerte ontvangt voor uw bedrijfskleding in Breda of omgeving.