Horeca & hospitality.

Stijlvolle, comfortabele kleding die beschermt en industrieel wasbaar is. Zo ontvang je jouw gasten iedere dag weer opnieuw in stijl.

Persoonlijk advies?

Professionele kleding met uitstraling.

Kleding voor koks en bediening

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Een gastvrije en stijlvolle uitstraling is dan ook onmisbaar bij het ontvangen van jouw klanten. Comfort is daarbij belangrijk. Ook na een lange dag staan, moeten de kleding en schoenen nog fijn zitten. Zowel voor de koks in de keuken, als voor de toppers in de bediening. We bieden een brede collectie volgens de laatste trends, gemaakt van de beste stoffen en fijne materialen. Je kunt eindeloos combineren. Natuurlijk is bedrukken of borduren mogelijk, om de stijl van jouw restaurant volledig door te voeren. En niet onbelangrijk; de kleding is industrieel wasbaar op hoge temperaturen, zodat deze weer fris en smetteloos gedragen kan worden. Keer op keer. Zo zijn jouw medewerkers iedere werkdag goed gekleed en beschermd. Heren én dames. Je hebt keuze uit verschillende merken zoals J. Harvest & Frost, De Berkel, Robini, Segers Ledûb en Tricorp.

In no-time een kledingpakket op maat

Hoe het werkt? Als je minimaal 25 medewerkers wilt aankleden, ontvangen we jou graag op afspraak in onze showroom. Onze specialisten laten je alle kleding zien en voelen. Ook de customized opties en de mogelijkheden om jouw bedrijfslogo op de kleding te drukken of borduren. Vervolgens organiseren we passessies op locatie of bij ons in de showroom, richten we het handige kledingmanagementsysteem in en regelen we de wasservice zoals jij dat wenst. Is het proces van een nieuw kledingpakket niet veel complexer? Nee. Bij Vepa maken we het makkelijk. En houden we het leuk. Niets voor niets gingen vele vakgenoten in de horeca en hospitality je al voor!

Maak een afspraak!

Wij staan voor persoonlijk advies en kwaliteit.

Wie onze showroom binnenstapt ziet het al meteen: wij bieden een zeer brede collectie bedrijfskleding voor iedere branche. En wie vervolgens één van onze adviseurs spreekt ervaart het al meteen: we hebben bijzonder veel kennis en specialisme in huis. Deze combinatie maakt dat je bij ons altijd slaagt voor het ideale kledingpakket. Stijlvol, zodat medewerkers er trots in rondlopen. Comfortabel, zodat professionals het met plezier dragen. Representatief, zodat jouw bedrijf herkenbaar is en je medewerkers een visitekaartje zijn. Veilig, zodat je mensen beschermd zijn in iedere werksituatie. Natuurlijk met de juiste werkschoenen en PBM’s. En dat doen we al meer dan 40 jaar.

  • Advies op maat in showroom en gratis passessie op locatie of bij Vepa
  • Handig kledingmanagementsysteem
  • Wasservice die bij jou past
  • Bedrijfskleding recyclen? Ja, graag!
  • Bedrijfslogo zeefdruk, borduren of transfers
  • Voldoet aan alle eisen en certificeringen

Bekijk ook onze andere branches.

Bouw & industrie
Transport & logistiek
Installatie & service
Groenvoorziening
Schilders & stukadoors
Zorg

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.