Schilders & stukadoors.

Functionele en veelzijdige werkkleding voor deze professionals die zowel binnen als buiten in uitdagende omstandigheden een knapstaaltje vakwerk afleveren.

Persoonlijk advies?

Goede pasvorm en uniforme look.

Schilderskleding voor binnen en buiten

Schilders en stukadoors geven elke werkdag oppervlakken weer een nieuwe glans. Hierbij is de juiste werkkleding nodig, voor zowel binnen als buiten. Een stukje bescherming, bewegingsvrijheid en handige zakken voor gereedschappen zijn daarbij onmisbaar. In ons uitgebreide assortiment vind je jassen en werkbroeken met elastische stretch-inzetstukken, kniebeschermers en lichte werkkleding die het een stuk makkelijker maken om telkens die trap op en af te gaan. Denk ook aan tuinbroeken, T-shirts, sweaters, polo’s, bodywarmers, jassen, werkschoenen en PBM’s. Zelfs na een dag hard werken, zit de kleding nog comfortabel. En natuurlijk is deze slijtvast en goed wasbaar. Zo zijn jouw medewerkers ieder seizoen goed gekleed en beschermd. Heren én dames. Je hebt keuze uit verschillende merken zoals Dassy, Tricorp, Projob en Blakläder.

In no-time een kledingpakket op maat

Hoe het werkt? Als je minimaal 25 medewerkers wilt aankleden, ontvangen we jou graag op afspraak in onze showroom. Onze specialisten laten je alle kleding zien en voelen. Ook de customized opties en de mogelijkheden om jouw bedrijfslogo op de kleding te drukken of borduren. Vervolgens organiseren we passessies op locatie of bij ons in de showroom, richten we het handige kledingmanagementsysteem in en regelen we de wasservice zoals jij dat wenst. Is het proces van een nieuw kledingpakket niet veel complexer? Nee. Bij Vepa maken we het makkelijk. En houden we het leuk. Niets voor niets gingen vele vakgenoten in de schilder- en stukadoorbranche je al voor!

Maak een afspraak!

Wij staan voor persoonlijk advies en kwaliteit.

Wie onze showroom binnenstapt ziet het al meteen: wij bieden een zeer brede collectie bedrijfskleding voor iedere branche. En wie vervolgens één van onze adviseurs spreekt ervaart het al meteen: we hebben bijzonder veel kennis en specialisme in huis. Deze combinatie maakt dat je bij ons altijd slaagt voor het ideale kledingpakket. Stijlvol, zodat medewerkers er trots in rondlopen. Comfortabel, zodat professionals het met plezier dragen. Representatief, zodat jouw bedrijf herkenbaar is en je medewerkers een visitekaartje zijn. Veilig, zodat je mensen beschermd zijn in iedere werksituatie. Natuurlijk met de juiste werkschoenen en PBM’s. En dat doen we al meer dan 40 jaar.

  • Advies op maat in showroom en gratis passessie op locatie of bij Vepa
  • Handig kledingmanagementsysteem
  • Wasservice die bij jou past
  • Bedrijfskleding recyclen? Ja, graag!
  • Bedrijfslogo zeefdruk, borduren of transfers
  • Voldoet aan alle eisen en certificeringen

Bekijk ook onze andere branches.

Bouw & industrie
Transport & logistiek
Installatie & service
Groenvoorziening
Horeca & hospitality
Zorg

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.