Bedrijfskleding.

Laat je medewerkers stralen met comfortabele en stijlvolle bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Persoonlijk advies?

Comfortabel én veilig aan het werk.

ruim assortiment
veel ervaring
beste kwaliteit producten
EcoVadis gecertificeerd

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van de organisatie. Met een stijlvol, comfortabel en goed passend kledingpakket zorg je ervoor dat zij de juiste, herkenbare uitstaling hebben én geef je als werkgever net dat beetje extra waardering.
Is een nieuw kledingpakket voor alle medewerkers veel gedoe? Niet met Vepa. De specialisten van Vepa Bedrijfskleding kleden jouw teamleden moeiteloos aan. Stuk voor stuk. Met advies op maat in onze showroom, passessies bij jou op locatie en een handig kledingmanagementsysteem heb jij er geen omkijken naar. Wat hen daarin kenmerkt? De lekker persoonlijke en laagdrempelige aanpak. We maken het makkelijk en houden het leuk. Dankzij de vele topkwaliteit merken heb je keuze uit een breed assortiment, waarbij duurzame opties natuurlijk niet ontbreken. Eén ding is zeker; zelfs de meest kritische medewerkers lopen binnen de kortste keren met een brede én trotse glimlach in hun nieuwe outfit.

Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers iedere werkdag opnieuw genieten van comfort, gemak en de juiste bescherming. Passend bij jouw branche. Zo doen wij waar wij goed in zijn, en kun jij je focussen op jouw core business.

Voor wie wij dit doen? Voor bedrijven waar minimaal 25 medewerkers bedrijfskleding dragen.

Persoonlijk advies?

Bedrijfskleding

Werkschoenen

PBM

Onze merken

Kies de service die bij jou past.

Bij Vepa Bedrijfskleding doen we meer dan het leveren van kleding. Veel meer. Zo ontvangen we jou graag in onze showroom voor advies op maat (op afspraak), kun je kiezen voor onze custom made specials, brengen we op duurzame wijze jouw bedrijfslogo aan op de kleding, organiseren we passessies op locatie én bieden we een wasservice. Kies wat bij jou past.

Grote showroom

Inspiratie en advies nodig voor het aankleden van ≥ 25 medewerkers? Dan ben je op afspraak van harte welkom in onze showroom van 250 m2. Natuurlijk mét Bossche bol van Jan de Groot.

Custom made

Met keuze uit oneindig veel stoffen en fournituren ontwerp je samen met onze designer een uniek kledingpakket naar wens.

Bedrukken en borduren

We kiezen de techniek die bij jouw kledingpakket en wensen past, en brengen het bedrijfslogo op duurzame wijze aan. Met een hoogwaardige uitstraling en keuze uit oneindig veel kleuren.

Passessies

Je bent van harte welkom om te komen passen in onze showroom. Op afspraak, zodat wij jou optimaal kunnen helpen. Of we komen met onze pasbus naar jouw locatie.

Wasservice

Geef het reinigen van de kleding volledig uit handen, inclusief halen en brengen. Dat bespaart tijd én verlengt de levensduur van de kleding.

Kledingmanagement

Met ons bewezen systeem is het bestellen en beheren van kleding een fluitje van een cent. Geen administratieve rompslomp meer!

Meer over onze services

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.