Services.

Jouw medewerkers verdienen de beste kleding en PBM’s. En jij verdient dat dit zorgeloos geregeld wordt. Bij Vepa Bedrijfskleding doen we daarom meer dan het leveren van producten. Veel meer.

Persoonlijk advies?

Kies de service die bij jou past.

De specialisten van Vepa Bedrijfskleding kleden jouw teamleden moeiteloos aan. Stuk voor stuk. Maar dat gaat verder dan het verkopen van kleding, schoenen en PBM’s. Veel verder. Zo ontvangen we jou graag in onze showroom voor advies op maat (op afspraak), kun je kiezen voor onze custom made specials en met onze designer zelf gaan ontwerpen, brengen we op duurzame wijze jouw bedrijfslogo aan op de kleding, organiseren we passessies op locatie of bij ons in de showroom, bieden we een duurzame wasservice die goed is voor de kleding en voor het milieu én ervaar je het gemak van een persoonlijk kledingmanagementsysteem. Kies wat bij jou past.

Grote showroom

Inspiratie en advies nodig voor het aankleden van ≥ 25 medewerkers? Dan ben je op afspraak van harte welkom in onze showroom van 250 m2. Natuurlijk mét Bossche bol van Jan de Groot.

Custom made

Met keuze uit oneindig veel stoffen en fournituren ontwerp je samen met onze designer een uniek kledingpakket naar wens.

Bedrukken & borduren

We kiezen de techniek die bij jouw kledingpakket en wensen past, en brengen het bedrijfslogo op duurzame wijze aan. Met een hoogwaardige uitstraling en keuze uit oneindig veel kleuren.

Passessies

Je bent van harte welkom om te komen passen in onze showroom. Op afspraak, zodat wij jou optimaal kunnen helpen. Of we komen naar jouw locatie met onze pasbus.

Wasservice

Geef het reinigen van de kleding volledig uit handen, inclusief halen en brengen. Dat bespaart tijd én verlengt de levensduur van de kleding.

Kledingmanagement

Met ons bewezen systeem is het bestellen en beheren van kleding een fluitje van een cent. Geen administratieve rompslomp meer!

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.