Showroom.

Inspiratie en advies nodig voor het aankleden van ≥ 25 medewerkers? Dan ben je op afspraak van harte welkom in onze showroom van 250 m2. Natuurlijk mét Bossche bol van Jan de Groot.

Persoonlijk advies?

Beleef en ervaar het.

Inspirerende showroom bedrijfskleding

‘Wauw’. Dat is toch wel de meest voorkomende reactie van mensen die de eerste keer onze showroom bezoeken. Waar je ook kijkt; overal zie je stijlvolle, praktische kleding. In allerlei kleuren en maten. Voor mannen en vrouwen. Dat is een indrukwekkend gezicht. Al denken we stiekem ook dat die wauw-reactie komt door de lekkere koffiegeur én de Bossche bol van Jan de Groot die op tafel staat te wachten. Naast deze heerlijke smaakbeleving, beleef je ook de kleding maximaal. Je kunt het voelen, ruiken en zelfs bijna proeven. We laten je kennismaken met de verschillende merken, stoffen en opties. Twijfel je over het materiaal? Dan laten we het je voelen. Nog niet zeker over de kleur? Dan laten we het je zien. We visualiseren jouw keuzes op beeld of maken een real sample, zodat jij kunt zien hoe het echt gaat worden. Wil je een bedrijfslogo op de kleding? Geen probleem. In onze showroom ontdek je de verschillen tussen borduren, zeefdrukken en transfers.

Beleef het zelf!

Wil je ook de beste bedrijfskleding en PBM’s in onze showroom beleven en ga je minimaal 25 medewerkers aankleden? Dan ben je van harte welkom. Maak je wel eerst even een afspraak? Dan zorgen wij dat we alle tijd voor jou hebben.

Persoonlijk advies?

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.