Custom made.

Met keuze uit oneindig veel stoffen en fournituren ontwerp je samen met onze designer een uniek kledingpakket naar wens.

Persoonlijk advies?

Bedrijfskleding op maat.

Kleding customizen en personaliseren

Jij wilt dat jouw medewerkers er representatief uitzien. Logisch. Een goede pasvorm, de beste materialen en een professionele uitstraling is bij onze geselecteerde kledingpakketten de norm. Maar je kunt nog een stap verder gaan. Hoe? Door de kleding te personaliseren. Passend bij de look and feel van jouw bedrijf. Dit zorgt voor herkenbaarheid en hiermee vergroot je de naamsbekendheid. Je kunt standaardpakketten customizen (denk aan een andere kleur zipper) of de kleding volledig custom made ontwerpen. Onze designer ontwerpt samen met jou een uniek kledingpakket naar wens. De keuze uit stoffen en fournituren is oneindig! Een greep uit de opties:

Overhemden en blouses
Op zoek naar custom made overhemden voor je mannelijke medewerkers en custom made blouses voor de dames? Maak dan kennis met onze 3D Shirtdesigner. Met deze designer kun jij zelf 3D-modellen maken van de bedrijfskleding die je wilt bestellen. Helemaal custom made, dankzij het uitgebreide assortiment stoffen en mogelijkheden. Met het boord naar wens en natuurlijk de juiste maat voor de mouwen en de body. Wij zorgen voor een borduring op het shirt en alle extra’s waarnaar je op zoek bent.

Boord naar wens
Ook het boord van het overhemd of de blouse kun je naar wens kiezen.

Semi-spread boord
Ook wel de klassieke boord voor een overhemd. De rechte boordpunten lopen redelijk recht naar voren en zorgen daarmee voor een formele uitstraling van de bedrijfskleding.

Wide-spread boord
Een variant op het semi-spread boord. De boordpunten zijn recht gesneden en lopen wat wijder weg, waardoor er een meer moderne en geklede uitstraling ontstaat.

Cut-away boord
Een stijlvol boord voor uw custom made overhemden en blouses, waarbij het boordblad schuin naar achteren is weggesneden.

Button-down boord
Een boord met knoopjes, om de boordpunten op hun plaats te kunnen houden. Het geeft een informeel en sportief karakter aan het overhemd of de blouse.

Oneindige mogelijkheden

Keuze uit 270 stoffen in alle kleuren
Praktisch iedere stof is mogelijk. Je kunt deze dus perfect afstemmen op de uitstraling die je zoekt. Ga jij voor een sierlijk en elegant overhemd? Of wil je vooral dat medewerkers zich er vrij in kunnen bewegen? We denken op basis daarvan graag met je mee over de verschillende stoffen. Vervolgens heb je de keuze uit alle kleuren. Kies de kleuren van je bedrijf of huisstijl, zodat jouw medewerkers direct herkenbaar zijn.

Mouw- en bodylengte op maat
Natuurlijk kunnen we de overhemden en blouses netjes op maat maken. Hiervoor kun je de gewenste mouwlengte en bodylengte opgeven. Zo heb je altijd de gewenste pasvorm voor je medewerkers. Dat werkt fijn én draagt comfortabel.

Alle details op orde
Ook kunnen we jouw bedrijfslogo aanbrengen op de kleding. Je kunt kiezen uit borduren of een zeefdruk. Maar er is meer. Zo kun je bijvoorbeeld een extra borstzak aanbrengen, kiezen voor een speciale pennenzak of gekleurde knopen. En wil je bepaalde delen van het overhemd in een contrastkleur laten aanbrengen? Geen probleem, ook daar kunnen we voor zorgen. Zo stemmen we de bedrijfskleding helemaal af op het ontwerp dat je voor ogen hebt.

Aan de slag met designen?
Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met het custom made designen van jouw kledingpakket? Dat begrijpen wij! Ook wij worden er iedere keer weer enthousiast van. Deze service bieden wij voor klanten die minimaal 25 medewerkers aankleden. Neem contact met ons op en voordat je het weet zitten we in onze showroom jouw pakket te ontwerpen!

Persoonlijk advies?

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.