Bedrukken en borduren.

We kiezen de techniek die bij jouw kledingpakket en wensen past, en brengen het bedrijfslogo op duurzame wijze aan. Met een hoogwaardige uitstraling en keuze uit oneindig veel kleuren.

Persoonlijk advies?

De finishing touch.

Jouw bedrijfslogo op kleding

Jouw bedrijfslogo is de finishing touch van ieder kledingpakket. Hoe we dit logo aanbrengen? Dat kan op verschillende manieren. Zo is borduren een zeer mooie en duurzame oplossing, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een bedrukking via een transfer of zeefdruk. Hierbij maken wij gebruik van bio-inkt. De keuze hangt grotendeels af van de bedrijfskleding zelf, maar is ook een kwestie van smaak. Hieronder leggen we de verschillen uit.

Zeefdruk
Met een textielcarrousel of met de hand drukken we rechtstreeks op het textiel in één of meerdere kleuren. Geschikt voor simpele producten zoals T-shirts, poloshirts en sweaters. Dit is de meest eenvoudige manier van drukken en daarom vaak ook scherp geprijsd.

Textieltransfer Atex 40°c
Een indirecte zeefdruktechniek, waarbij we de kleuren gespiegeld drukken op speciaal papier of polyester. Als laatste drukgang brengen we lijm aan, waarna we de transfer met een hittepers op kleding, maar ook op sporttassen, paraplu’s en andere producten zetten. Een voordeel van transfers is dat we deze op voorraad kunnen leggen en nabestellingen snel en zonder extra start- of voorbereidingskosten leveren. Deze techniek is geschikt voor complexere producten zoals tassen, bodywarmers en andere producten met veel stiknaden, knopen en ritsen.

Textieltransfer Atex 95°c
Hetzelfde als de ATEX 40° transfer, maar dan wasbaar tot 95°. Ideaal voor werkkleding die heet gewassen moet worden. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door een extra drukgang en een toevoeging in de inkt die de wasbestendigheid verhoogt.

Duurzaam en stijlvol

Full colour textieltransfer Digitex 40°c
Dit transfer is een combinatie van een digitale print en een zeefdruk. Met een high-end printer printen we gespiegeld in fullcolour op polyester. Vervolgens brengen we met een zeefdruk een witte inkt achter het beeld aan, en als laatste een lijmlaag. Ideaal voor complexe logo’s met rasters, verlopen en foto’s. Deze transfer is haarscherp én degelijk door de combinatie van bovenstaande twee technieken.

Borduren
Bij een borduring decoreren we weefsel van gesponnen draad in een patroon. Het patroon van jouw bedrijfslogo! Dit geeft een hoogwaardige uitstraling op ieder kledingstuk. Per borduurwerk kunnen we maximaal 12 kleuren gebruiken.

Laat jouw logo stralen!
Een logo op jouw kledingpakket? Dat kan. Bij Blakläder, Tricorp en Dassy hebben ze zelfs in het ontwerp al rekening gehouden met de bewerking op borst of rug door een drukkersrits te maken aan de binnenzijde van de kleding. Zo kunnen wij de logo’s makkelijk verwerken. Maar ook bij andere merken zoeken we samen met jou naar de meest geschikte oplossing.

Persoonlijk advies?

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.