Onze merken

Dassy

Dassy is een Europees merk van professionele werkkleding, wat vakkundig is ontworpen voor de professionele doelgroepen, zoals de bouw, wegenbouw, logistiek en service. Met meer dan 40 jaar ervaring is de productie van de werkkleding professioneel ontwikkelt. Het doel is om de prestaties van de hardwerkende professionals veiliger en praktischer te maken.  Zo staat Dassy professional workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

VepaBedrijfkleding ’s-Hertogenbosch is een officiële dealer van Dassy workwear en biedt daardoor een compleet assortiment Dassy workwear aan.

dassy-bedrijfskleding-logo

Tricorp

De werkkleding van het Nederlandse merk Tricorp bedrijfskleding staat bekend om zijn draagcomfort en kwaliteit. Tricorp is in alle maten (tot 7XL) uit grote voorraad binnen een dag verkrijgbaar. Dankzij de expertise achter deze kledinglijn voldoet de kleding bovendien aan de hoogste eisen met betrekking tot draagcomfort, kleurechtheid, wasbestendigheid en slijtvastheid.

Meerwaarde
Mede dankzij het brede Tricorp assortiment is Vepa Bedrijfskleding op het gebied van werkkleding de one-stop-shop, die optimaal service biedt. Wat in deze tijd trouwens een niet onbelangrijke aanbeveling is: Tricorp is gecertificeerd als Fair Wear. Klanten van Vepa Bedrijfskleding dragen met hun aanschaf bij aan verbetering van arbeidsomstandigheden en werktijden in lagelonenlanden en terugdringing van kinderarbeid. Overigens is deze kleding Öko Tex gecertificeerd, wat duidt op een minimaal gebruik van voor mens en milieu schadelijke stoffen bij de productie.

Vepa Bedrijfkleding ’s-Hertogenbosch is een officiële dealer van Tricorp werkkleding en biedt daardoor een compleet assortiment Tricorp Casual en Tricorp Workwear aan.

tricorp-bedrijfskleding-logo

Blåkläder

Dit merk heeft Zweedse roots en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige bedrijfskleding. Blåkläder heeft al 20 jaar een “triple a gold” waardering. Het bedrijf groeit nog steeds en komt steeds weer met innovatieve werkkleding. Ze hebben een duidelijke visie om wereldwijd een toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier te zijn van hoogwaardige, functionele werkkleding, handschoenen en schoenen. Vepa is officieel dealer van Blåkläder waardoor wij deze bedrijfskleding zeer snel kunnen leveren.

blaklader-logo