Onze merken

Tricorp Company movie

Tricorp

De werkkleding van het Nederlandse merk Tricorp bedrijfskleding staat bekend om zijn draagcomfort en kwaliteit. Tricorp is in alle maten (tot 7XL) uit grote voorraad binnen een dag verkrijgbaar. Dankzij de expertise achter deze kledinglijn voldoet de kleding bovendien aan de hoogste eisen met betrekking tot draagcomfort, kleurechtheid, wasbestendigheid en slijtvastheid.

Meerwaarde
Mede dankzij het brede Tricorp assortiment is Vepa Bedrijfskleding op het gebied van werkkleding de one-stop-shop, die optimaal service biedt. Wat in deze tijd trouwens een niet onbelangrijke aanbeveling is: Tricorp is gecertificeerd als Fair Wear. Klanten van Vepa Bedrijfskleding dragen met hun aanschaf bij aan verbetering van arbeidsomstandigheden en werktijden in lagelonenlanden en terugdringing van kinderarbeid. Overigens is deze kleding Öko Tex gecertificeerd, wat duidt op een minimaal gebruik van voor mens en milieu schadelijke stoffen bij de productie.

Vepa Bedrijfkleding ’s-Hertogenbosch is een officiële dealer van Tricorp werkkleding en biedt daardoor een compleet assortiment Tricorp Casual en Tricorp Workwear aan.

Mascot kledingmanagement
Mascot Company movie

Mascot

Mascot ontwikkelt, produceert en exporteert wereldwijd de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. Het Deense bedrijf voert een zeer uitgebreid assortiment met werkkleding, veiligheidsschoenen en accessoires voor de bouw, industrie en andere branches. Mascot garandeert u de beste werkkleding met unieke details en een perfecte pasvorm. Dit wordt onder meer gegarandeerd door het gebruik van de allerbeste materialen en grondstoffen. Mascot heeft een compromisloze houding als het gaat om kwaliteit en biedt haar producten in het middelste prijssegment aan.

MASCOT test continu haar materialen, bedrijfskleding en schoenen. Dat noemen zij TESTED TO WORK. MASCOT streeft ernaar dat u het resultaat ervaart als ’s wereld beste bedrijfskleding.

Vepa Bedrijfkleding Den Bosch is een officiële dealer van Mascot werkkleding en biedt daardoor een compleet assortiment Mascot Workwear aan.

Dassy Brand Movie
Dassy Company Movie

Dassy

Dassy is een Europees merk van professionele werkkleding, wat vakkundig is ontworpen voor de professionele doelgroepen, zoals de bouw, wegenbouw, logistiek en service. Met meer dan 40 jaar ervaring is de productie van de werkkleding professioneel ontwikkelt. Het doel is om de prestaties van de hardwerkende professionals veiliger en praktischer te maken.  Zo staat Dassy professional workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Vepa Bedrijfkleding ’s-Hertogenbosch is een officiële dealer van Dassy workwear en biedt daardoor een compleet assortiment Dassy workwear aan.