Skip to main content

Kwantum/Leen Bakker super tevreden met Vepa

Naam: Kevin van den Broek       Bedrijf: Kwantum/Leen Bakker

“Echt, onze monteurs zijn heel trots op hun nieuwe werkkleding. Ze delen foto´s in de groepsapp en zijn supertevreden over de Dassy-kleding die Vepa heeft geleverd. Het is professionele kleding van hoge kwaliteit met de juiste uitstraling. Als Kwantum en Leen Bakker hebben we onze ambitie waargemaakt wat betreft de werkkleding voor onze mensen. Onze vakmannen en vrouwen willen we namelijk uitrusten met comfortabele en professionele kleding en een passende uitstraling naar onze klanten en dat is zeker gelukt.”

Aan het woord is Kevin van den Broek van het hoofdkantoor van Kwantum in Tilburg. Hij houdt zich met zijn team bezig met o.m. het plannen van orders en het opleiden van de monteurs en zit in een projectgroep die die de samenwerking begeleidt tussen Kwantum en Leen Bakker. De monteurs zijn verspreid over het hele land en monteren raamdecoraties (gordijnen, jaloezieën) of leggen vloeren.

Meegedacht
Die in totaal zeventig monteurs, mannen èn vrouwen overigens, lopen nu in gloednieuwe bedrijfskleding met beide logo´s. “Robert en het team van Vepa hebben prima meegedacht over de vormgeving en de bedrukking. Zo ontstond er een ontwerp met de juiste uitstraling dat ook kostentechnisch een goed alternatief is voor het oorspronkelijke ontwerp. We merkten dat de ervaring die Vepa heeft dan uitstekend van pas komt.”

Mooie combinatie
De ervaringen met Robert van Enschot en Vepa Bedrijfskleding zijn prima. “Ze zijn zeer goed benaderbaar en antwoorden zeer snel op vragen. Hun reactie is bovendien deskundig en eerlijk. Je voelt dat ze servicegericht zijn en gewoon een goed verhaal vertellen. Ze doen geen beloften die ze niet kunnen waarmaken en houden ons als klant goed op de hoogte. Natuurlijk zou ik Vepa bedrijfskleding aanraden. We zijn super tevreden met de aanpak van Vepa. Ze bieden een mooie combinatie van goed advies, optimale service en bedrijfskleding van kwaliteit. Een aanrader!”

Testen
Bij Vepa weten ze waar ze het over hebben, aldus Kevin van den Broek. Monteurs moeten hun bewegingen goed kunnen maken, de kleding moet comfortabel zitten en kunnen ademen. Uiteindelijk koos Kwantum, mede op voorstel van Vepa, voor de kwaliteit van een topmerk als Dassy. “Aan die keuze ging een advies van Vepa vooraf, maar ook een periode van enkele maanden waarin een aantal monteurs diverse merken kleding kon testen. Om te beoordelen of de kleding in de alledaagse praktijk aan de eisen voldoet, voor monteurs die goed moeten kunnen bewegen is dat natuurlijk zeer belangrijk.”

Uitstraling
Het pakket van Dassy omvat per monteur drie polo’s, een jas en een vest. Voor de tien vrouwelijks monteurs heeft Dassy een vrouwen-lijn. “Een beslissing waar we zeker geen spijt van hebben want onze mensen zijn heel enthousiast. En daar gaat het om; zij moeten er goed in kunnen werken en zijn bovendien heel blij met de uitstraling van de kleding.” Uiteindelijk gingen er zo’n honderd sets kleding naar Tilburg die werden verdeeld over het hele land.