Skip to main content

GTV Elektro over Vepa bedrijfskleding

Naam: Simone de Gouw        Bedrijf: GTV Elektro

De kracht van Vepa Bedrijfskleding zit in een combinatie van factoren, aldus Simone de Gouw van GTV Elektro.  “Bedrijfskleding van kwaliteit met uitstraling, dat zochten we”. Daarnaast is Vepa heel proactief in hun contacten, schakelen snel en zitten er bovenop. Dat werkt gewoon prettig!”

Simone de Gouw is verantwoordelijk voor de HR van GTV, het elektrotechnisch bedrijf dat net is verhuisd van ’s-Hertogenbosch naar Waalwijk. GTV ging in de loop van 2020 op zoek naar een leverancier voor bedrijfskleding. Het bedrijf werkte aan de uitstraling, ook door het invoeren van een nieuwe huisstijl. “We hadden nog geen bedrijfskleding, maar wilden dat met het oog op onze verhuizing naar een nieuw pand wel regelen. Zo kwamen we in onze zoektocht bij Vepa terecht, op hetzelfde bedrijventerrein De Rietvelden waar ook wij waren gevestigd. Ik reed er regelmatig langs.” Uiteindelijk is het tot een kennismaking gekomen en die is goed bevallen. “De kwaliteit stond voorop en Vepa heeft ook de bedrijfskleding die we mooi vinden met de juiste uitstraling,. Daarnaast ga je natuurlijk prijzen vergelijken.”

Dassy Workwear
Uiteindelijk is gekozen voor het A-merk Dassy Workwear. Het logo van GTV staat zowel op de voor-als de achterzijde van de kleding van de medewerkers op de werkvloer. In totaal werken bij GTV Elektro zo’n zestig mensen. Het gaat vooralsnog om polo’s en, voor als het wat frisser is, vesten. Ook kunnen de medewerkers in de productie kiezen uit een aantal type werkschoenen, een wezenlijk onderdeel van professionele bedrijfskleding i.c.m. veiligheid. “Voor broeken is nog niet gekozen, dat willen we later doen.”

Professionele uitstraling
Waarom koos GTV Elektro voor Vepa Bedrijfskleding? “Om te beginnen hadden zij het aanbod aan bedrijfskleding waar we naar zochten. We gaan voor kwaliteit en kiezen heel bewust voor een professionele uitstraling. Op de werkvloer is er eenheid in kleding en dat zorgt voor de uitstraling die we voor ogen hadden.”

Meedenken
Simone noemt ook het ‘meedenken’ van Vepa. “Zo hebben we tijdens het keuzeproces de kleding een dag laten dragen door onze medewerkers in de productie. ‘Laat ze er een dag in werken, dan hebben ze er gevoel bij”, zei Vepa. De bedrijfskleding kan mooi zijn, maar moet natuurlijk ook comfortabel dragen. We hebben Vepa leren kennen als een team dat erg betrokken is, waar heel veel mogelijk is en wil meedenken aan de beste oplossing. Daar zijn we vooralsnog heel tevreden over.”

Profiel GTV: verbinden is onze kracht
GTV Elektro is als system integrator gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen, bekabelen en in bedrijf stellen van infrastructuren en elektrotechnische systemen en installaties. Vervolgens zorgt het bedrijf ook voor het besturen en monitoren ervan. GTV Elektro begon in 1990 als Van Gerwen Techniek Vlijmen. Vanuit het Brabantse dorp startte GTV met het ontwerpen en samenstellen van bekabelingen. Toen kabelconfectie steeds meer machinaal werd uitgevoerd richtte GTV zich ook op de assemblage van elektrotechnische systemen en panelenbouw.  In het jaar 2000 verhuisde GTV naar ’s-Hertogenbosch. Daar groeide het Brabantse bedrijf verder en kreeg het landelijke bekendheid door de innovatieve manier waarop de organisatie haar paneelbouw- assemblage en fabricage-activiteiten op het elektrotechnische gebied combineerde.