Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Vepa en Holweg: Wij gaan het regelen!

By juli 6, 2023No Comments

Holweg en Vepa zijn twee Bossche bedrijven, bijna buren, die elkaar gevonden hebben. Het transportbedrijf koos voor Vepa als leverancier voor de Dassy bedrijfskleding. Na een oriënterend gesprek in 2022 koos Holweg voor de route die Vepa adviseerde. “Dat is goed bevallen. Er is geleverd wat is beloofd en de sfeer en aanpak is heel persoonlijk. Dat is precies wat we zoeken.”

Holweg Cargo Service uit ’s-Hertogenbosch staat voor transport, distributie en logistieke dienstverlening, met een traditie van meer dan dertig jaar. Het bedrijf telt 26 trekkende eenheden in het wagenpark en is gevestigd op het bedrijventerrein De Vutter, op een steenworp afstand van het kantoor van Vepa. Bij Holweg werken zo’n kleine vijftig man, vast en in de flexibele schil.

Handig

“De naam Vepa kwam ons dus bekend voor toen we zochten naar een nieuwe leverancier voor onze bedrijfskleding. Bovendien kenden we elkaar van de ondernemersvereniging. Toch handig dat je dichtbij elkaar zit, al was dat niet de doorslaggevende factor om voor Vepa te kiezen”, vertelt René Dankers, managementassistent bij Holweg.

Comfortabel

“We vinden het belangrijk dat onze jongens op de weg er netjes en herkenbaar bij lopen. De bedrijfskleding moet comfortabel zijn, gewoon lekker passen en natuurlijk van kwaliteit zijn. Zo moeten de jassen water- en winddicht zijn.” Uiteindelijk koos Holweg, na overleg en advisering van Vepa, voor de lijn van Dassy voor de T-shirts, de sweaters/vesten en de jassen. “Voor ons het meest geschikt en we vinden het ook het mooiste assortiment.”

Ontzorgen

Holweg en Vepa delen hun visie op dienstverlening. René Dankers: “Net als Vepa denken wij ook graag mee in mogelijkheden. Alles om de klant te ontzorgen op het gebied van transport, distributie en logistiek. Wij streven immers naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en gedegen dienstverlening is daarvoor de basis.”

Betrouwbaarheid

De mentaliteit van de beide bedrijven komt aardig overeen. “We staan voor WGR: wij gaan het regelen; de klant staat voorop. Afspraak is afspraak, dat is van groot belang. Dat herkennen we ook bij Vepa. De betrouwbaarheid dat je op elkaar kunt rekenen bij het leveren van wat je beloofd. Dat staat in onze branche natuurlijk ook voorop.”

 

Wil jij meer informatie of kom jij graag persoonlijk in contact? Klik hier!