werkkleding-bouw-header

Werkkleding bouw

Werkkleding voor de bouw kopen? Bedrijfskleding voor de bouw moet goed bestand zijn tegen zware omstandigheden. Bovendien moet de kleding ook comfortabel zitten. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste kleding en uitstraling voor je bedrijf!

Ontdek ons uitgebreide assortiment met stevige en warme werkjassen, net als hoogwaardige overalls en bijvoorbeeld stevige werkschoenen.

In de bouw kun je onder andere gebruik maken van complete overalls, truien, jassen, broeken en andere werkkleding. De bedrijfskleding voor de bouw kunnen we leveren in verschillende hoogwaardige merken, o.a. Blakläder, Dassy en Tricorp. We helpen je graag bij het vinden van de juiste werkkleding of leggen je ons Kleding Management Systeem uit. Daarmee kunnen je medewerkers eenvoudig zelf hun kleding bestellen.

Bedrijfskleding voor de bouw: dames en heren

De werkkleding voor de bouw is er voor dames en voor heren, omdat je de keuze hebt uit een zeer breed assortiment. Zoek je bijvoorbeeld naar bodywarmers en mutsen voor in de winter? Wij zorgen er met de overhemden, broeken en bijvoorbeeld regenkleding voor dat je ook tijdens de andere seizoenen kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Bovendien is de bedrijfskleding voor de bouw speciaal bestand tegen snijden en andere vormen van gevaar. Waarschijnlijk werk je met verschillende gereedschappen en scherpe materialen, waardoor een ongeluk altijd op de loer ligt. De kleding beschermt daar goed tegen, zoals je dat wellicht ook van een paar werkschoenen gewend bent.

Tip: de meeste werkschoenen hebben geen stalen neus meer, die is inmiddels van composiet. Het materiaal is keihard en toch licht van gewicht, waardoor je er goed mee kunt werken.

We denken graag met je mee over de kleding die het best geschikt is voor de werkzaamheden die jij of je medewerkers uitvoeren. Op basis daarvan adviseren we je over de bouw werkkleding die u het best kunt gebruiken.

Uiteraard houden we rekening met de uitstraling van de kleding, al brengen we dat altijd in lijn met de juiste bestandheid tegen koude en bijvoorbeeld de gevaren van scherpe materialen. Op die manier kies je voor stijlvolle kleding en modieuze ontwerpen, die tegelijkertijd uitstekend beschermen. De kleding biedt de eigenschappen waar je naar op zoek bent, zodat je daar in de bouw goed mee uit de voeten kunt.

Van werktrui tot werkschoenen: online bestellen!

Zoek je een specialist in bedrijfskleding voor de bouw? We zijn gespecialiseerd in werkkleding, zowel voor de bouwsector als voor andere branches. Op die manier helpen we tal van bedrijven aan de kleding waar zij naar op zoek zijn. Dat doen we met persoonlijk advies op maat, of met ons Kleding Management Systeem dat medewerkers gewoon zelf kunnen gebruiken.

We zijn op die manier gespecialiseerd in kleding voor hoveniers, net als voor bedrijven in de bouw en in de diverse andere branches. Wij weten hoe je je medewerkers de juiste kleding kunt aanbieden en welke merken daarvoor de beste keuze vormen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 73 760 1100 stuur een e-mail naar info@vepabedrijfskleding.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je.