Skip to main content

Vepa weet wat er te koop is op de markt van bedrijfskleding.

“Vepa weet wat er te koop is op de markt van bedrijfskleding. We volgen de ontwikkelingen en trends, bijvoorbeeld door ons te oriënteren op internationale beurzen. Dan is het toch geweldig dat je internationale kwaliteit gewoon dichtbij beschikbaar hebt, hier om de hoek in ’s-Hertogenbosch!”

Natuurlijk heeft Vepa topmerken als Dassy ,Tricorp, Bläklader, Craft, De Berkel zorg en horeca, Harvest, Honeywell en Elten schoenen in huis, maar onder in de categorie daaronder hebben we zeer interessante merken die optimale kwaliteit bieden voor de investering die je doet. Koop je bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming bij Vepa, dan weet je dat het in orde is met de kwaliteit,” vertel Robert van Enschot, eigenaar van Vepa.

Persoonlijk advies
Het onderscheid zit hem zeker niet alleen in de kwaliteit van de werkkleding, shirts, truien, vesten, schoenen etc. “Wat Vepa bijzonder maakt is toch onze persoonlijke benadering. Wij staan bekend om onze soepele, persoonlijke aanpak. Weinig standaard, vooral maatwerk. We schakelen snel, zonder gedoe en met een contactpersoon die alles weet van wat er loopt. Samen met u komen we altijd tot de beste oplossing.”

In ‘s-Hertogenbosch
Bij heel veel bedrijven zit Vepa, zeker ook letterlijk, om de hoek. “Vepa is er best trots op dat we al veel bedrijven en zaken hier in de regio in de bedrijfskleding hebben gestoken; daar zijn we best trots op. Wat dan heel prettig is dat je dus altijd bij ons aan de Rietveldenweg in ’s-Hertogenbosch terecht kunt. Makkelijk voor bijvoorbeeld een passessie, al komen we ook graag naar je toe als je dat liever hebt. Ons assortiment en service zijn van verrassend hoog niveau.”

Zien en voelen
“Waarom zou je verder het land in reizen als het ook gewoon hier in de regio, in ’s-Hertogenbosch allemaal beschikbaar is? Het is toch heel makkelijk dat je bijna letterlijk om de hoek de kleding kunnen voelen, ruiken, zelfs bijna proeven… Toch belangrijk als je weet hoe intensief je de kleding gebruikt. Je werkt er de hele dag in, misschien wel dagelijks. Dan moet je je daar wel comfortabel en veilig in voelen, toch?”

Koffie met Bossche bol van Jan de Groot
Een Was-services en een Kleding Management Systeem maken het service-aanbod van Vepa compleet. “Geen gedoe met Excellijsten, je administratieve rompslomp wordt volledig ontzorgd.” Veel redenen dus om gewoon eens kennis te komen maken met Vepa Bedrijfskleding. “maak een afspraak en kom koffiedrinken en kennismaken in onze showroom en belevingscentrum in ’s-Hertogenbosch-west, makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Dan laten we zien wat we in huis hebben en vinden we samen de beste bedrijfskleding voor jouw organisatie of bedrijf.”