Bedrijfskleding Den Bosch

showroom-vepa-bedrijfskleding

Openingstijden

Het bezoeken van onze showroom is alleen mogelijk op afspraak.

Maak nu een afspraak

Wegens het COVID-19 virus is onze showroom gesloten, online bestellingen worden wel verwerkt.

Maandag 8:00 – 17:15
Dinsdag 8:00 – 17:15
Woensdag 8:00 – 17:15
Donderdag 8:00 – 17:15
Vrijdag 8:00 – 17:15
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Showroom ‘s-Hertogenbosch

Rietveldenweg 47a
NL-5222 AP ‘s-Hertogenbosch

+31 (0) 73 7601100

Info@vepabedrijfskleding.nl

De beste oplossing voor uw specifieke situatie

Je bent van harte welkom in onze showroom aan de rietveldenweg 47a te ‘s-Hertogenbosch. Plan nu je afspraak in, zodat wij tijd voor je kunnen reserveren voor persoonlijk advies. Wij denken graag met je mee om zo de beste oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie.

Bel hiervoor naar +31 (0)73 7601100 of stuur een bericht naar Info@vepabedrijfskleding.nl

Plan hier uw reis

Werkkleding in Den Bosch: merken en maatwerk

Werkkleding in Den Bosch en omgeving bestel je eenvoudig bij Vepa Bedrijfskleding. We zorgen er met de verschillende merken en mogelijkheden tot maatwerk voor dat je eenvoudig de bedrijfskleding kunt bestellen die je zoekt.

Bekijk de overhemden en blouses, de polo’s, dameskleding, bodywarmers en bijvoorbeeld de accessoires. We zorgen er met het uitgebreide assortiment bedrijfskleding voor dat je in Den Bosch en omgeving eenvoudig zorgt voor representatieve medewerkers.

De bedrijfskleding en werkkleding voor ’s Hertogenbosch en omgeving is afkomstig van topmerken zoals BlåkläderDassyTricorp en Gerba. Dat betekent uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs, die we kunnen bedrukken op de manier die je wenst. Laat bedrijfskleding bedrukken in Den Bosch en zorg voor een representatieve uitstraling, bijvoorbeeld in de winkel, op kantoor of tijdens een evenement.

Bedrijfskleding in Den Bosch en omgeving

We zijn je specialist in werkkleding en bedrijfskleding in Den Bosch en omgeving. De medewerkers van diverse bedrijven uit de omgeving dragen onze kleding, waarmee we ervoor zorgen dat ze zich professioneel kunnen presenteren.

“Binnen het uitgebreide assortiment vinden we altijd wat we nodig hebben. Voor onze bedrijfs- en werkkleding denken we niet eens verder dan VEPA in Den Bosch. Fijn om zo’n vaste partner in de omgeving te hebben,” aldus een van onze tevreden klanten.

De merken voor bedrijfs- en werkkleding in Den Bosch en omgeving staan bekend om de goede kwaliteit. Tegelijkertijd werken we zoveel mogelijk online om de kosten te drukken. Dat betekent dat we de overalls, regenkleding, onderkleding en andere vormen van bedrijfskleding voordelig kunnen aanbieden. Werkkleding bedrukken en daarvoor op zoek naar een bodywarmer voor buiten of wellicht een colbert om netjes bij de klant te kunnen verschijnen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je de werkkleding kunt laten bedrukken in Den Bosch en omgeving, zodat je daar binnen de organisatie vervolgens gebruik van kunt maken.

Maatwerk werkkleding in ’s Hertogenbosch

Uiteraard kunnen we werkschoenen, werktruien, werkvesten, werkbroeken en werkjassen bedrukken, net als t-shirts en andere bedrijfskleding die je wilt bestellen. We hebben een uitgebreide ervaring met verschillende materialen en bedrukkingen, zodat er allerlei maatwerk mogelijk is. Een groot aantal stuks bestellen of specifieke wensen met betrekking tot de maat? We zorgen voor bedrijfs- en werkkleding tot 7XL, zodat we je in alle soorten en maten uitstekend van dienst kunnen zijn.

We combineren een grote voorraad werkkleding met een breed assortiment, dat we in alle gevallen snel leveren. Wens je persoonlijk advies over een ontwerp voor werkkleding in Den Bosch of ben je benieuwd wanneer we de bedrijfskleding kunnen leveren? Laat het ons weten, dan lichten onze specialisten je het graag toe.