werkkleding-hovenier

Werkkleding hovenier

Werkkleding voor een hovenier kopen? Het is een typische bedrijfstak waar goede kleding het verschil maakt. Samen met uw medewerkers werkt u in weer en wind buiten, dus de kleding moet daar uitstekend tegen beschermen. En minstens zo belangrijk, door het werk met scherpe werktuigen is ook de bescherming tegen snijden onmisbaar in deze kleding.
De hovenier werkkleding vraagt daarmee om heel andere eigenschappen dan bijvoorbeeld voor de horeca. VepaBedrijfskleding is uw specialist voor onder andere hoveniers, dankzij de kleding die we specifiek hebben afgestemd op wat u nodig heeft.

Welke werkkleding heeft een hovenier nodig?

Benieuwd welke werkkleding u nodig heeft als hovenier? Het gaat bijvoorbeeld om een broek, die natuurlijk niet te strak mag zitten en zeker niet mag schuren. Het is daarom verstandig om een werkbroek te gebruiken zonder naden, met extra ruimte voor gereedschappen. Op die manier past er een snoeischaar of een duimstok in, net als de onmisbare mobiele telefoon. Bovendien zijn de knieën veelal extra versterkt, waardoor het goed mogelijk is om daar langere tijd op te werken.

Ook de jassen en vesten zijn speciaal ontwikkeld voor hoveniers. Ze hebben bijvoorbeeld een verlengd rugpand die de rug bedekt tijdens het bukken. De ritsen zijn voorzien van een flap, die voorkomt dat er aarde of vuil in komt.

Om de juiste bescherming te bieden tegen guur weer is het verstandig om wind- en waterafstotende (fleece) werkkleding te gebruiken. Ook een waterdicht softshell-vest zit heerlijk warm, en is daarmee een andere uitstekende keuze. Uiteraard hebben ook deze delen van de hovenier werkkleding de juiste zakken om van alles mee te nemen.

Zoekt u specifiek naar werkschoenen voor hoveniers, bijvoorbeeld in combinatie met de werkkleding? Het is belangrijk dat de neuzen stevig genoeg zijn, terwijl er bovendien een paar warme sokken om in te werken in past. Met name sokken met bamboe zijn extra stevig en warm. Een naadloze hiel voorkomt irritatie tijdens de werkzaamheden, zodat alle werkkleding goed op elkaar aansluit en het ideale comfort biedt.

Specialist in werkkleding voor hoveniers

We zijn specialist in werkkleding, zowel voor hoveniers als voor verschillende andere beroepen. Bent u benieuwd hoe we u daarmee goed van dienst kunnen zijn of aan welke werkkleding het op dit moment nog ontbreekt? We denken graag met u mee, uiteraard aan de hand van onze ervaringen met hoveniers.

Stel ons uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 73 760 1100stuur een e-mail naar info@vepabedrijfskleding.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.