Vepa Kleding Management Systeem


Het Kleding Management Systeem van Vepa maakt het bestellen en beheren van bedrijfskleding een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met Excel lijsten, telefoontjes of faxen. Uw administratieve rompslomp wordt volledig ontzorgd. Het systeem wordt speciaal ingericht op basis van de wensen van uw onderneming. Het wordt voor uw medewerkers mogelijk om zelf hun bedrijfskleding te bestellen door middel van een puntensysteem.

Het Kleding Management Systeem is gemaakt om het bestellen en registreren van bestelde en uitgegeven kleding makkelijker te maken. Alle benodigde gegevens van uw medewerkers staan geregistreerd in het systeem. Hierdoor is het bestellen van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen snel geregeld. De bestelling komt automatisch bij ons binnen zodat wij direct voor u aan de slag kunnen gaan. Het bestelproces wordt op deze manier versneld.


De volgende gegevens worden onder andere geregistreerd:

  • Maatgegevens
  • Budget per medewerker
  • Resterend budget
  • Bestelgeschiedenis
  • Afleveradressen


De voordelen

  • Vastgesteld bedrag of aantal punten per medewerker
  • Kledingpakketten zijn per medewerker samen te stellen
  • Medewerkers kunnen zelf bestellen via een persoonlijk account
  • Tijd en kostenbesparend
  • Vastgestelde kledinglijn


Het Kleding Management Systeem van Vepa bedrijfskleding biedt een totaalconcept waarmee het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding makkelijk geregeld kan worden. Dit systeem zorgt voor minder kosten, minder werkzaamheden en meer gemak. Voor vragen over het systeem of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

MASCOT® SMARTSTORE

Het is niet zomaar een bestelsysteem, maar een logistieke oplossing voor het hanteren van werkkleding en toebehoren


Grote eindgebruikers

De MASCOT® SmartStore is dé perfecte oplossing voor middelgrote en grote bedrijven die regelmatig nieuwe werkkleding en toebehoren voor hun werknemers bestellen. Als u een computer met internetverbinding heeft, is dit bestelsysteem altijd en overal ter wereld beschikbaar. U logt in en bestelt in een handomdraai nieuwe werkkleding, voor uzelf of voor uw werknemers!

Individuele wensen

Uw nieuwe werkkleding wordt, indien gewenst met uw logo en bedrijfsnaam, tot aan de deur gebracht. Afhankelijk van uw wensen sturen wij de kleding individueel verpakt naar een huisadres of leveren wij het direct af bij uw bedrijf of kantoor. Het bestelsysteem is bijzonder gebruiksvriendelijk en houdt rekening met individuele wensen.

Aan de slag

Vepa Bedrijfskleding handelt alle praktische zaken af en helpt u graag op weg. U maakt samen een selectie van de producten en bepaalt de plaats waar het bedrijfslogo moet komen. Het systeem kan precies aan uw eisen worden aangepast. Naar gelang de werksituaties kunnen er verschillende producten per afdeling worden geselecteerd. U kunt zelfs een gewenste bestelhiërarchie aangeven. Bespaar tijd en geld en neem vandaag nog contact op! Bel +31 (0)73-7601100