Veelgestelde vragen

Snel geleverd

Vepa Bedrijfskleding verzekerd u van korte levertijden. Tricorp Workwear is voor 16:00 besteld (Maandag t/m vrijdag) volgende dag in huis (zonder bedrukking) voor het leveren van bewerkte bedrijfskleding van het merk BlåkläderTricorp en Dassy hebben wij een levertijd van 8 werkdagen, na goedkeuring digitale proef. En heeft u bedrijfskleding nog sneller nodig? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

De scherpste prijzen

Vepa Bedrijfskleding staat garant voor kwaliteit en service, maar daarnaast hanteren wij bijzonder scherpe prijzen. In onze webshop vindt u bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor elk budget. Zo kunt u voor iedere gelegenheid het juiste product kiezen. En u kunt deze direct bestellen en veilig betalen met iDeal in onze bedrijfskleding webshop.

Persoonlijk advies

De medewerkers van Vepa Bedrijfskleding staan garant voor service op maat. Door jarenlange ervaring weet ons team u persoonlijk te begeleiden met het juiste advies over het meest geschikte bedrijfskleding voor uw organisatie en dat past binnen uw budget. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

Maatwerk

Bent u op zoek naar een eigen ontworpen bedrijfskleding lijn en wilt u een eigen identiteit? Vepa Bedrijfskleding gaat graag met u om tafel om u persoonlijk te adviseren over de vele mogelijkheden m.b.t. bewerking, keuze uit kleuren en diverse details die u bij ieder bedrijfskleding product kunt aanpassen. Deze producten zijn onderscheidend en leveren daardoor meer resultaat op. Er is heel veel mogelijk en we denken graag met u mee.

Altijd een proefdruk voor productie?

Bij Vepa Bedrijfskleding vinden we kwaliteit erg belangrijk en gaan altijd voor 100% goed garantie. Na de bestelling ontvangt u altijd per e-mail een proefdruk in pdf-formaat. Zodat u uw logo, tekst en kleuren kunt controleren. Hierdoor weet u zeker dat de bedrijfskleding die u gaat ontvangen 100% in orde is.

Hoe kan ik mijn bestelling definitief maken?

Na uw bestelling ontvangt u een opdrachtbevestiging per email en een digitale drukproef, ter akkoord,  voor productie. Na uw akkoord op deze opdrachtbevestiging, drukproef en betaling van de factuur, wordt de productie gestart en wordt de leverdatum bevestigd.  Wij behouden ons het recht om een order te annuleren.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

U dient uw logo aanleveren in een gevectoriseerd EPS of AI bestand. Vermeld altijd de PMS-kleuren (pantone waarde) van uw logo. Dit logo kunt u opvragen bij uw huisdrukkerij of bij uw reclamebureau. Klik hier voor meer informatie over het aanleveren van het logo

Levertijden voorzien van bedrukking

De  levertijd voor standaard voorraad bedrijfskleding voorzien van zeefdruk, transferdruk of boduring is 8 tot 10 werkdagen na goedkeuring visual proef.

Voor specials Verre-Oosten (custom-made) bedragen de levertijden 12/14 weken inclusief goedkeuring real-sample en levering boot. Ook kunnen wij de bedrijfskleding laten invliegen, levertijd 6/9 weken inclusief goedkeuring real-sample.

Bedrijfskleding en belasting

Bedrijfskleding
U kunt uw werknemer kleding ter beschikking stellen (u blijft eigenaar), vergoeden (uw werknemer is eigenaar) of verstrekken (uw werknemer wordt eigenaar). Hier leest u wanneer dit belast is. Ook leest u hier of het vergoeden van de reinigingskosten van deze kleding belast is.

U vergoedt of verstrekt kleding
Vergoedt of verstrekt u de kleding aan uw werknemer? Dan is dit loon van de werknemer. Dit geldt ook voor een vergoeding voor de reinigingskosten van die kleding. Maar u kunt dit loon ook als eindheffingsloon onderbrengen in uw vrije ruimte.

U stelt kleding ter beschikking
Stelt u kleding ter beschikking aan uw werknemer? Dan is deze onbelast als het werkkleding is en geheel of gedeeltelijk op de werkplek wordt gedragen.

Wat is werkkleding?
Kleding is werkkleding als deze voldoet aan 1 van de volgende voorwaarden:

  • De kleding is (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen, zoals een laboratoriumjas en een stofjas.
  • Op de kleding zitten 1 of meer duidelijk zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever (bijvoorbeeld een bedrijfslogo). Deze hebben samen een oppervlakte van ten minste 70 cm² per kledingstuk. De oppervlakte berekent u met een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo.
  • De kleding is een uniform of een overall.
  • U stelt de kleding ter beschikking omdat de arbeidsomstandighedenwet dit voorschrijft, zoals een paar veiligheidsschoenen. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • U hebt een arboplan
  • Het ter beschikking stellen van kleding past bij dat arboplan.
  • De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen.
  • De werknemer hoeft geen eiden bijdrage te betalen.

Kleding voldoet niet aan de voorwaarden
Als de kleding niet aan 1 van de voorwaarden voldoet, is de waarde van de kleding loon van de werknemer. Maar u kunt dit loon ook als eindheffingsloon onderbrengen in uw vrije ruimte.

Vergoeding reinigingskosten
Mag u de kleding onbelast ter beschikking stellen? Dan mag u ook de reinigingskosten van die kleding onbelast vergoeden.