Tricorp workwear: marktleider in moderne werkkleding

Met de bedrijfskleding van Tricorp komt uw personeel fraai voor de dag. Tricorp is marktleider in moderne werkkleding die tevens, robuust, veilig en comfortabel is. De werkkleding en bedrijfskleding van Tricorp is onder andere goed geschikt voor de bouw, industrie, transportsector, groenvoorziening, beveiliging, dienstverlening en horeca.

Tricorp: de voordelen

  • Moderne uitstraling
  • Fijne pasvorm
  • Mobiele greyhound bus voor passessies
  • RWS normering
  • Grote maten tot 7XL
  • Stevige bedrijfskleding
  • Onbedrukt voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Zowel online als in de showroom te bestellen

Bekijk hier het volledige assortiment Tricorp bedrijfskleding. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom te ‘s-Hertogenbosch aan de rietveldenweg 47a. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

“Ons personeel loopt er professioneel bij door de werkkleding van Tricorp.  Wij krijgen ook veel positieve feedback van onze medewerkers en zijn dus zeer tevreden over onze keuze.” Aldus een van onze tevreden klanten

Tricorp werkkleding

Tricorp werkkleding kenmerkt zich door hoogwaardige kleding voor diverse beroepsgroepen. Het bedrijf heeft veel ervaring met dragers uit verschillende branches, net als met hun specifieke behoeften. Dat betekent dat u met de Tricorp werkkleding en bedrijfskleding kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een fijne pasvorm. Het is stevige kleding die lekker zit, zodat u er zonder problemen langere tijd gebruik van kunt maken. Vepa Bedrijfskleding is uw specialist in Den Bosch voor Tricorp werkkleding en bedrijfskleding. We hebben meer dan 40 jaar ervaring met deze kleding voor diverse branches en voeren Tricorp al geruime tijd als een van onze belangrijke merken. Dat betekent dat we u goed kunnen adviseren over de kleding voor werk en bedrijven die er beschikbaar is, zowel online als bij ons in de showroom in Den Bosch.

Werkkleding en bedrijfskleding

De werkkleding en bedrijfskleding van Tricorp is onder andere goed geschikt voor de bouw, industrie, transportsector, groenvoorziening, beveiliging, dienstverlening en horeca. Dit zijn branches waar het bedrijf zich heel duidelijk op richt. Het assortiment bij dit merk bestaat bijvoorbeeld uit onderkledingwerkbroeken en sweaters, net als de werkjassen. Het is de combinatie van die elementen die ervoor zorgt dat we er als Vepa Bedrijfskleding in Den Bosch in slagen om uw medewerkers van top tot teen goed aan te kleden: zowel veilig als comfortabel.

Tricorp: werkkleding en high-visibility

Binnen de Tricorp werkkleding en bedrijfskleding hebben we speciale aandacht voor de high-visibility collectie. Deze kleding zorgt er namelijk niet alleen voor dat medewerkers kunnen rekenen op stevige kleding die lekker zit, het draagt ook nog eens bij aan een uitstekende zichtbaarheid. De signaalkleding voor het werk voldoet netjes aan de strenge Nederlandse en Europese eisen en normeringen, waardoor Tricorp op dat gebied de juiste keuze vormt. Net als bij de overige workwear en bedrijfskleding van Tricorp hebben de kledingstukken een moderne uitstraling en passen ze daardoor uitstekend bij de eisen van deze tijd. We kunnen u bij Vepa Bedrijfskleding vanuit Den Bosch zowel online als bij ons in de showroom goed adviseren over de verschillende lijnen en waar u het best gebruik van kunt maken binnen uw specifieke organisatie.

Tricorp werkkleding bij Vepa Bedrijfskleding

We zijn bij Vepa Bedrijfskleding gespecialiseerd in de werkkleding en bedrijfskleding van Tricorp, net als een paar andere merken. We zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat we de kleding snel verzenden. Liever eerst eens komen passen of de materialen met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. We kunnen u goed adviseren over de werk- en bedrijfskleding of laten zien welke maten er beschikbaar zijn. Het gaat bij ons om een breed assortiment met grote maten tot 7XL, waardoor we u altijd en voor iedereen goed van dienst kunnen zijn.

Vragen over de Tricorp bedrijfskleding en werkkleding, benieuwd naar de andere merken of specifieke vragen voor uw complete personeelsbestand? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

tricorp-werkkleding-foto-1
Tricorp-werkkleding-greyhound