Passessie

Goed passende bedrijfskleding is essentieel om uw medewerkers optimaal te laten functioneren. Om ervoor te zorgen dat u in één keer de juiste maten kunt bestellen raden wij u aan om een passessie te organiseren. De passessie kan plaatsvinden bij u op locatie of bij ons in de showroom te ‘s-Hertogenbosch.

Stap 1: keuze assortiment

Samen met onze adviseur bespreekt u welk kledingstuk het best past bij uw branche en werkzaamheden. Vepa kan u hierbij goed adviseren. Vervolgens wordt door Vepa Bedrijfskleding een passet samengesteld.

Stap 2: passessie inplannen

Vepa Bedrijfskleding zal met u een afspraak inplannen wanneer al uw personeel de bedrijfskleding kan passen.

Stap 3: passessie bij uw bedrijf of bij ons in de showroom

De passessie kan plaatsvinden bij u op het bedrijf of bij ons in de showroom. Hiervoor zal een passet beschikbaar worden gemaakt in alle beschikbare maten. Voor bedrijfskleding van het merk Tricorp kunnen wij ook bij u langs komen met de Greyhound bus.

Passessie bij uw bedrijf

Vepa Bedrijfskleding organiseert graag een passessie bij u op het bedrijf. Dit kan op verschillende manieren. Wij kunnen bijvoorbeeld langskomen zodat een van onze deskundige medewerkers de passessie begeleid. Wij begrijpen echter dat het lastig kan zijn om al uw medewerkers in een keer te laten passen. Daarom is het ook mogelijk dat wij een kledingrek met verschillende maten langs komen brengen. Uw medewerkers kunnen dan de kleding passen wanneer het uitkomt.

Passessie in onze showroom

Een passessie kan ook plaatsvinden op onze locatie in Den Bosch. Uw medewerkers kunnen dan de kleding en schoenen passen bij ons in de showroom. Hiervoor moet u wel even een afspraak maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

passessie-meetlint
mobiele-showroom-greyhound