Mascot werkkleding: hoge kwaliteit bedrijfskleding voor alle branches

Mascot staat bekend om zijn hoge kwaliteit bedrijfskleding. Door het zeer uitgebreide assortiment van Mascot is het mogelijk om uw hele bedrijf te voorzien van werkkleding. Bekijk hier het hele assortiment Mascot bedrijfskleding.  De bedrijfskleding van Mascot is inzetbaar in de bouw, industrie, installatietechniek en andere branches.

Mascot: de voordelen

  • Hoge kwaliteit werkkleding en veiligheidschoenen
  • Alle producten worden uitgebreid getest
  • Winnaar van diverse awards
  • Breed assortiment
  • Mascot smartstore, uw eigen kleding management systeem
  • Duurzame werkkleding
  • Zowel online als in de showroom te bestellen

Bekijk hier het volledige assortiment Mascot bedrijfskleding. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom te ‘s-Hertogenbosch aan de rietveldenweg 47a. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

“Het assortiment is zo breed dat ons hele bedrijf van top tot teen aangekleed is met de hoge kwaliteit Mascot bedrijfskleding. Vepa is hierbij een fijne partner, zij denken goed mee en zijn zeer deskundig.”Aldus een van onze tevreden klanten

Mascot werkkleding

Mascot werkkleding staat bekend om de typisch Scandinavische kwaliteit, die wereldwijd goed wordt gewaardeerd. Het bedrijf is actief vanuit Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen. Samen hebben zij de missie om hoogwaardige bedrijfskleding te ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen. Vepa Bedrijfskleding is uw specialist in Den Bosch in Mascot werkkleding. Het gaat om werkkleding en veiligheidsschoenen, geschikt voor een aantal verschillende branches. We zorgen er met een breed assortiment en desgewenst bijpassend advies voor, dat u eenvoudig de juiste keuze maakt.

Werkkleding en bedrijfskleding

De ambities bij Mascot liggen hoog, het bedrijf wil de hoogste kwaliteit werkkleding en bedrijfskleding produceren. Het bedrijf is in alles op zoek naar meer dan de ‘Best Practice’, bijvoorbeeld om steeds verrassende materialen te ontwikkelen en verder te werken aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij Mascot werkkleding werken medewerkers die altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen, vanuit een flexibele houding. De Mascot bedrijfskleding profiteert onder andere van de mentaliteit om alles altijd te willen testen. We hebben bij Vepa Bedrijfskleding in Den Bosch een uitstekend samenwerking met Mascot en kennen het bedrijf al jaren. Daardoor kunnen we met een gerust hart aangeven dat alle werk- en bedrijfskleding net als de veiligheidsschoenen altijd goed getest zijn en een uitstekende keuze vormen in iedere werkomgeving.

Mascot: Tested to Work

Bij Mascot noemen ze dat ‘Tested to Work’, waardoor u kunt rekenen op betrouwbare werkkleding en bedrijfskleding van uitstekende kwaliteit. Het is een woordspeling die de bedrijfsstrategie van Mascot op een uitstekende wijze weergeeft. Zowel de methoden, producten als de leveranciers zijn erop ontworpen en uitgekozen. Dat is goed in lijn met de strategie die we bij Vepa Bedrijfskleding hanteren, waardoor we hierin een uitstekende samenwerking hebben gevonden.

Mascot werkkleding bij Vepa Bedrijfskleding

Bij Vepa Bedrijfskleding hebben we meer dan 40 jaar ervaring met bedrijfskleding en werkkleding. Dat betekent dat we u uitstekend kunnen adviseren over de beschikbare producten en materialen, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. We hebben een breed assortiment voor iedere branche, waaronder de Mascot bedrijfskleding van hoge kwaliteit. We hebben zowel de Mascot bedrijfskleding en werkkleding als de andere merken op voorraad, doorgaans ook in de grote maten. We staan bij onze klanten bekend om onze snelle levering van bedrukte bedrijfskleding, net als de duidelijke focus op kwaliteit.

Bestel online de Mascot werkkkleding en bedrijfskleding die u nodig heeft of kom naar onze showroom in Den Bosch om die eerst zelf te passen en bijvoorbeeld de materialen te bekijken en te kunnen voelen. Heeft u vragen over Mascot of een van de andere merken? Neem contactmet ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

Mascot-werkkleding