Horecakleding

Een goede uitstraling van je bedrijf begint bij de juiste kleding. Vele horecabedrijven vertrouwen voor hun uitstraling op de bedrijfskleding van Vepa uit ‘s-Hertogenbosch. Kom in contact en ontdek waarom horeca-eigenaren ons aanbevelen.

Bel, chat of mail om een afspraak te maken in onze showroom aan de rietveldenweg 47a te ‘s-Hertogenbosch.

Horeca kleding

Horeca kleding kopen? Wij ontzorgen je organisatie met alle professionele kleding voor de horeca waar je naar zoekt. Bedrijfskleding en werkkleding die je industrieel kunt laten wassen, die uitstekend beschermt en die dankzij een mooie pasvorm en nieuwe stoffen bovendien aansluit bij de huidige modetrends.

We zijn je specialist in bedrijfskleding, mede dankzij meer dan 40 jaar ervaring. Wij kennen de stoffen die het best geschikt zijn, weten waar je in de horeca naar zoekt en zorgen bovendien voor trendy ontwerpen en fijne materialen.

Ontdek online ons uitgebreide assortiment en bestel bijvoorbeeld broeken, shirts en truien. Geschikt voor binnen in het restaurant en in het café, net als buiten op het terras en voor iedere andere locatie waar je graag zorgt voor een professionele uitstraling.

Onze horeca kleding voldoet aan de hoogste eisen en biedt uitstekende bescherming. De kleding is industrieel wasbaar, heeft een mooie pasvorm en is standaard gemaakt van fijne en moderne stoffen. Wij bieden twee hoogwaardige merken voor onze horeca kleding, namelijk Segers en Robini.

Tip: wil je de kleding voor de horeca laten bedrukken? We kunnen de kleding bedrukken of borduren.

Klantverhalen

Stichting PEP

“ Waarom de PEP voor Vepa Bedrijfskleding koos? “Je wordt snel en vriendelijk geholpen en bij een eerder event stonden ze direct voor ons klaar. Bovendien kennen we Robert-Jan als een actieve ondernemer.”

 

Meer over dit verhaal

bourgondisch-den-bosch

Boulevard Theater Festival

“Elk met een eigen model en eigen kleur. De reacties bij de pas-sessie tijdens de vrijwilligersbijeenkomst waren goed, ze waren enthousiast over de pasvorm. We kwamen precies op het goede moment in contact met Vepa. We doen graag zaken met Bossche partijen, je moet elkaar waar dat kan, ondersteunen. Het klikt gewoon en de betrokkenheid wordt gewaardeerd.”

 

Meer over dit verhaal

boulevard-bedrijfskleding

Eetcafé De Prins

“Gewoon goed meedenken over onze bedrijfskleding, samen zoeken naar de beste oplossing en prima aftersales. Zo’n aanpak, daar houd ik van. Als zelfstandig  ondernemer heb je het druk en ben je met van alles bezig. Het geeft een goed gevoel dat je door de Vepa-mensen die dichtbij je staan, professioneel wordt begeleid als het om bedrijfskleding gaat.”

 

Meer over dit verhaal

foto-personeel-de-prins

Industrieel wasbaar op hoge temperaturen

Al onze bedrijfskleding voor de horeca is standaard industrieel wasbaar. Dat betekent dat de stoffen goed bestand zijn tegen wassen op hoge temperaturen. Het is niet nodig om hier extra voorzichtig mee te zijn, verschillende kledingstukken uit elkaar te houden of daar op een andere manier meer zorg aan te besteden. We maken het je in plaats daarvan graag zo makkelijk mogelijk, zodat je alle werkkleding voor de horeca in één keer industrieel kunt laten wassen.

Zelfs na vele keren wassen oogt de horeca kleding weer als nieuw en kun je daar op een stralende manier gebruik van maken. Dat geldt voor de stoffen waar we mee werken, net als voor de bedrukking of borduring die we aanbrengen. Gaat het om je logo, de bedrijfsnaam of een leuke slogan waarmee je voor een professionele uitstraling wilt zorgen? Wij garanderen je de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat je daar ook na vele keren industrieel wassen geen omkijken naar hebt.

Beschermende kleding in de horeca

Onze horecakleding biedt standaard een goede beschermende werking. Het gaat daarbij om verschillende soorten bescherming:

  • Hete (vet)spatten
    Koop je horeca kleding voor personeel in de keuken of dat op een andere manier in aanraking komt met hete vetten en andere stoffen? Het spatten daarvan kan gevaarlijk zijn, al valt het niet altijd mee om dat tegen te gaan. Met onze kleding speciaal voor de horeca is dat geen probleem. Onze kleding biedt bescherming tegen deze hete vet(spatten), waardoor je medewerkers daar geen last van hebben. En minstens zo belangrijk, de stof van de kleding maakt het makkelijk om eventuele vlekken te verwijderen, omdat die niet of nauwelijks in de stof door zullen dringen.
  • Algemeen vuil
    Waar gewerkt wordt vallen spaanders en iemand die hard werkt wordt daar vuil van. Het is iets dat je niet zomaar kunt voorkomen, daarom hebben we de kleding daar alvast op voorbereid. Onze horecakleding voorkomt de aanhechting van algemeen vuil. Dat maakt het makkelijker om de kleding weer schoon te laten wassen. Bovendien voorkomen we dat het vuil op andere plaatsen terecht kan komen, waardoor de kleding een belangrijke beschermende werking heeft.

Dankzij de professionele bescherming van onze werkkleding voor in de horeca kun je daar in de keuken, achter de bar, op het terras en in de rest van het restaurant, een café of een andere gelegenheid zonder problemen gebruik van maken. De ideale keuze voor in de horeca.

Mooie pasvormen en nieuwe stoffen

Wij begrijpen dat de horecakleding niet alleen functioneel moet zijn, maar dat je daar ook op een mooie manier gebruik van wilt maken. Dat kan dankzij de bedrukking met je logo, bedrijfsnaam of een slogan, net als dankzij de mooie pasvormen en mooie stoffen.

We voegen regelmatig nieuwe pasvormen toe aan ons uitgebreide assortiment. Op basis van de trends van dit moment, waar we ook naar kijken om nieuwe stoffen toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan koksbuizen met stretch, net als slimfit en skinny broeken binnen de horecakleding. Veel van de broeken zijn uitgevoerd in stretch, waardoor ze ondanks het modieuze model toch heel comfortabel zitten om er goed in te kunnen werken.

Ben je op zoek naar specifieke horecakleding volgens een bepaalde modetrend of in een specifieke stof? In veel gevallen kunnen we je daar goed mee van dienst zijn of kunnen we je daar in ieder geval over adviseren. Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Specialist in horeca kleding: Vepa Bedrijfskleding

Bij Vepa Bedrijfskleding hebben we meer dan 40 jaar ervaring met horecakleding. Wij zorgen er met merken zoals Blåkläder, Tricorp, Dassy Workwear en Gerba voor dat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

We zijn EcoVadis gecertificeerd en werken uitsluitend met productiebedrijven die de code-of-conductafspraken hanteren en nakomen. Bovendien hanteren alle bedrijven waarmee we werken de Fair Wear-regels en zijn we lid van brancheorganisatie PPP. Op die manier garanderen we horeca kleding van de hoogst mogelijke kwaliteit en doen we er alles aan om de productie op duurzame wijze plaats te laten vinden.

Wij staan voor kwaliteit, waarmee je kiest voor werkkleding of bedrijfskleding in de horeca met een professionele uitstraling. We kunnen de kleding voor je personaliseren door middel van zeefdruk, transfer of borduring, zodat je kunt rekenen op hoogwaardige bedrukking die zelfs na vele keren industrieel wassen nog mooi blijft zitten.

Heb je vragen over de horeca kleding die je kunt bestellen, zoek je advies op maat of wil je graag een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Maak een afspraak in onze showroom

showroom-vepa-bedrijfskleding-den-bosch-klein

horeca-kleding-vrouw