Dress to work

Bij VepaBedrijfskleding geloven we dat elke organisatie professionaliteit en een goed imago nastreeft. Dit kun je op veel manieren bereiken, maar het begint bij een representatieve uitstraling van je bedrijf en je medewerkers. Of het nu gaat om een bakkerij, een bouwbedrijf of een hoveniersbedrijf, wanneer je medewerkers representatief en op een uniforme manier voor de dag komen, zorg je voor een professionele en herkenbare uitstraling. Bovendien vergroot je met bedrijfskleding voorzien van een logo je naamsbekendheid. VepaBedrijfskleding heeft een assortiment voor elke sector en voor iedere werknemer, waarmee ook jouw organisatie goed voor de dag kan komen.

showroom-vepa-bedrijfskleding

Dé specialist

Al 40 jaar is VepaBedrijfskleding dé specialist als het gaat om professionele bedrijfskleding. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis weten we wat wel en niet werkt en begrijpen we dat elke organisatie eigen regels en specifieke werkwijzen hanteert. Onze klanten verdienen dan ook allemaal een persoonlijke benadering en een advies op maat. We denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen.

Voor iedere branche

We hebben keuze uit allerlei merken, kleuren en materialen en voeren maten van XS t/m 7XL. Ook bieden we veilige werkkleding en veiligheidsschoenen, ontworpen volgens de geldende richtlijnen. Met onze zeer uitgebreide collectie bedrijfskleding kunnen we iedereen in nagenoeg elke branche of sector voorzien van de juiste bedrijfskleding, afgestemd op de specifieke situatie.

Persoonlijk advies

Als je kiest voor professionele bedrijfskleding, komt er best wat bij kijken. Welke materialen kies je? Wat zit lekker en wat niet? Ziet het er bij iedereen even mooi uit? Ook wanneer je de kleding in gebruik hebt, is goed onderhoud belangrijk. De kleding moet gewassen worden en er moet af en toe bijbesteld worden. Bij Vepa helpen we je graag met het samenstellen, onderhouden en beheren van je bedrijfskleding, zodat je organisatie zich kan focussen op hun kerntaken.

persoonlijk-advies-bedrijfskleding

Passessie op locatie

Om ervoor te zorgen dat je in één keer de juiste maten bestelt, raden wij je aan om een passessie te organiseren bij ons in de showroom of op locatie. We maken dan een geschikte passet in alle beschikbare maten. Onze deskundige adviseurs zullen de sessie begeleiden en je helpen met het maken van de juiste keuzes.

Meer informatie

Kleding Management Systeem

Het Kleding Management Systeem van Vepa maakt het bestellen en beheren van bedrijfskleding een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met Excel lijsten of achterstallige telefoontjes. In een op maat gemaakte online bestelomgeving kunnen medewerkers zelf hun bedrijfskleding bestellen. De order komt automatisch bij ons binnen en wij gaan direct voor je aan de slag.

Meer informatie

Wasservice

 Het onderhoud van bedrijfskleding kost enige tijd. VepaBedrijfskleding kan je daarbij van dienst zijn. Wij werken nauw samen met professionele wasserijen, die de reiniging van je bedrijfskleding volledig uit handen nemen, inclusief halen en brengen. Zo bespaar je veel tijd en weet je zeker dat de kwaliteit en duurzaamheid van de bedrijfskleding voor langere tijd behouden blijft.

Meer informatie

VepaBedrijfskleding

Vepa biedt bedrijfskleding met een tijdloos design in alle soorten en maten en kan ook jouw organisatie geheel op maat voorzien van de beste bedrijfskleding voor je medewerkers. We werken alleen met de allerbeste materialen en merken, omdat we voor duurzame kwaliteit gaan. Wij begrijpen als geen ander dat bedrijfskleding comfortabel en functioneel moet zijn, maar ook een perfecte pasvorm en draagcomfort moet hebben. Daarom wordt de bedrijfskleding vakkundig ontworpen en testen we alle kleding intensief in specifieke situaties. Door de bedrijfskleding te voorzien van het logo van je organisatie, zorg je bovendien voor herkenbaarheid. Met verschillende geavanceerde technieken zoals zeefdruk, transfering en borduring kunnen we ieder logo aanbrengen.
Bestel je bedrijfskleding online of kom naar onze showroom in ’s-Hertogenbosch en zorg dat ook jouw organisatie goed voor de dag komt. Dress to work!

specials-bedrijfskleding-polo