dassy-werkkleding-d-flex

Dassy werkkleding staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid

Dassy heeft als doel om de prestaties van hardwerkende professionals te verbeteren. Dit doen ze door praktische en veilige bedrijfskleding te ontwikkelen. De bedrijfskleding van het merk Dassy is inzetbaar in de bouw, wegenbouw, logistiek en diverse andere branches.

Dassy: de voordelen

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productiecentrum
  • Alle werkkleding wordt uitgebreid getest
  • Strenge kwaliteitseisen
  • Verschillende EN en ISO certificeringen
  • Zowel online als in de showroom te bestellen
  • Nu ook werkkleding met stretch!

Bekijk hier het volledige assortiment Dassy bedrijfskleding. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom te ‘s-Hertogenbosch aan de rietveldenweg 47a. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen, we helpen je graag!

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

“Ons bouwbedrijf is sinds kort overgestapt naar de bedrijfskleding van Dassy. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van deze kleding en zijn uitstekend geadviseerd door het team van Vepa Bedrijfskleding.” Adus een van onze tevreden klanten

Dassy werkkleding

Dassy werkkleding voert een uitgebreid assortiment bedrijfskleding. Het gaat dan bijvoorbeeld om werkbroeken die de juiste keuze vormen voor iedere vakman, net als om een breed assortiment met overallswerkjassen, werkvesten en accessoires. Verder kun je denken aan veiligheidsschoenen, t-shirts en een aantal andere producten, altijd op basis van hoge kwaliteit voor een maximale veiligheid die toch prettig zit. De Dassy werkkleding en bedrijfskleding kun je zowel online bestellen als bij ons in de showroom uit Den Bosch komen bekijken, waarmee Vepa Bedrijfskleding je specialist is in Dassy.

De Dassy overalls staan bekend om hun geïntegreerde functionaliteit, ze combineren een aantal prettige eigenschappen die er samen voor zorgen dat u onbezorgd kunt werken. Dat geldt tevens voor de werkjassen en de werkvesten, ze zijn de juiste keuze voor iedere werksituatie waarin je niets minder dan het beste eist. Bekijk de T-shirts, de polo’s en de sweaters van Dassy, net als de veiligheidsschoenen die de ideale aanvulling vormen op de rest van de werkkleding en bedrijfskleding. Het gaat om S1P + S3 veiligheidsschoenen, waarmee je kiest voor hoogwaardige kwaliteit. Met de accessoires van Dassy zorg je er eenvoudig voor dat je altijd alles bij de hand hebt om goed met de werkkleding en bedrijfskleding te kunnen werken.

Werkkleding en bedrijfskleding

De werkkleding en bedrijfskleding van Dassy staat enerzijds bekend om de hoge mate van functionaliteit, terwijl je daarnaast kunt rekenen op een ontwerp waarin je je prettig kunt bewegen. Dat betekent kwaliteitsvolle en comfortabele werkkleding, die je eenvoudig bij Vepa Bedrijfskleding in Den Bosch kunt bestellen. Dat kan gewoon online bij ons vanuit de webshop, net als bij ons in de eigen showroom. We zorgen er daarmee voor dat je de kleding kunt kopen voor de diverse branches, om daarin onbezorgd en veilig te kunnen werken.

Dassy: werkkleding voor alle branches

De Dassy werkkleding en bedrijfskleding is bijvoorbeeld goed geschikt voor de bouw, net als voor schilders en stukadoors. Er zijn verschillende producten beschikbaar op het gebied van wegenwerken en infrastructuur, net als voor lassers en aanverwante werkzaamheden. Dassy is de specialist voor installateurs en elektriciens, net als voor verschillende medewerkers op het gebied van logistiek. Bekijk de werkkleding en bedrijfskleding voor schrijnwerkers of de bos-, tuin- en landbouw, net als alles om het spelplezier optimaal te kunnen bieden.

Dassy werkkleding bij Vepa Bedrijfskleding

Dassy werkkleding en bedrijfskleding vindt je bij Vepa Bedrijfskleding, we hebben meer dan 40 jaar ervaring met zowel dit merk als de andere merken die we voeren. We zorgen er daarmee voor dat je kunt rekenen op werkkleding en bedrijfskleding  van de hoogste kwaliteit, altijd op basis van helder advies over de mogelijkheden en de materialen. We voeren een breed assortiment, zowel online als in de eigen showroom. We hebben de werkkleding en bedrijfskleding van Dassy en andere merken ruim op voorraad, in de grote maten bij ons tot wel 7XL.

Benieuwd naar de voordelen van Dassy werkkleding of zoek je specifiek advies voor de branche waarin je werkzaam bent? We laten je graag zien welke bedrijfskleding er beschikbaar is, die we uiteraard kunnen bedrukken. Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl