Custom-made bedrijfskleding

Bel, chat of mail om een afspraak te maken in onze showroom aan de rietveldenweg 47a te ‘s-Hertogenbosch.

Voor hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakte bedrijfskleding ga je naar VepaBedrijfskleding. Wij weten hoe belangrijk het is dat je medewerkers er representatief uitzien. Daarom leveren wij bedrijfskleding op maat van de hoogste kwaliteit en het beste draagcomfort. Onze kleding is hier dan ook op geselecteerd, net als een goede pasvorm. Wij bieden je een persoonlijke service en begeleiden je van concept tot realisatie bij het maken van bedrijfskleding op maat.

Bedrijfskleding op maat: de voordelen

 • Vergroot je naamsbekendheid
 • Professionele uitstraling
 • Keuze uit 270 stoffen in alle kleuren
 • Mouw- en bodylengte op maat

Vindt u naamsbekendheid en een professionele uitstraling ook zo belangrijk?

Ontvang vrijblijvend advies van onze adviseurs

Custom made bedrijfskleding: overhemden en blouses

Custom made bedrijfskleding kopen? Vergroot je naamsbekendheid en zorg voor een professionele uitstraling. Bestel custom made overhemden voor je mannelijke medewerkers en custom made blouses voor de dames.

We zijn je specialist in bedrijfskleding en bieden je zelfs de mogelijkheid tot custom made overhemden en blouses. Bedrijfskleding op maat, dankzij onze 3D Shirtdesigner waar je op aanvraag gebruik van kunt maken.

Onze designer maakt het mogelijk om zelf 3D-modellen te maken van de bedrijfskleding die je wilt bestellen. Helemaal custom made, dankzij het uitgebreide assortiment met stoffen en mogelijkheden. Met het boord naar wens en natuurlijk de juiste maat voor de mouwen en de body. Wij zorgen voor een borduring op het shirt en alle extra’s waar je naar op zoek bent, zodat je gebruik kunt maken van custom made bedrijfskleding.

Download hier de brochure over onze 3D shirtdesigner!

Praktisch iedere stof is mogelijk

Keuze uit 270 stoffen in alle kleuren

Voor onze maatwerk bedrijfskleding heb je de keuze uit 270 verschillende stoffen. Dat betekent dat praktisch iedere stof mogelijk is, bijvoorbeeld afgestemd op de uitstraling die je zoekt. Wil je je medewerkers graag een sierlijk en elegant overhemd laten dragen? Is het de bedoeling dat ze er vooral vrij in kunnen bewegen en goed kunnen werken? We denken op basis daarvan graag met je mee over de verschillende stoffen, om je daarover goed te adviseren.

En heb je zelf al een goed beeld van de stof die je wilt gebruiken? Vervolgens heb je de keuze uit tal van kleuren. Gebruik de kleuren van je bedrijf of huisstijl, zodat je meteen kunt werken aan de herkenbaarheid van je medewerkers. Uiteraard kun je daarbij kiezen uit verschillende kwaliteiten, om de bedrijfskleding helemaal naar wens samen te kunnen stellen. Gebruik de hoogst mogelijke kwaliteit in een specifieke kleur. Je kunt er alle kanten mee op, omdat we het je in de 3D Shirtdesigner graag makkelijk maken.

Boord naar wens

De keuze uit stoffen en kleuren of kwaliteiten is natuurlijk niet de enige. Daarnaast zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je het boord naar wens kunt kiezen. Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Semi-spread boord
  Ook wel de klassieke boord voor een overhemd. De rechte boordpunten lopen redelijk recht naar voren en zorgen daarmee voor een formele uitstraling van de bedrijfskleding.
 • Wide-spread boord
  Een variant op het semi-spread boord. De boordpunten zijn recht gesneden en lopen wat wijder weg, waardoor er een meer moderne en geklede uitstraling ontstaat.
 • Cut-away boord
  Een stijlvol boord voor uw custom made overhemden en blouses, waarbij het boordblad schuin naar achteren is weggesneden.
 • Button-down boord
  Een boord met knoopjes, om de boordpunten op hun plaats te kunnen houden. Het geeft een informeel en sportief karakter aan het overhemd of de blouse.

Je hebt op die manier de keuze uit custom made bedrijfskleding, afgestemd op de uitstraling waar je naar zoekt. Elegant en klassiek of meer modern en casual. Bovendien kunnen we je daar natuurlijk goed over adviseren, om je te helpen de juiste keuze te maken.

Mouw- en bodylengte op maat

Verder heb j3 bijvoorbeeld de kans om de overhemden en blouses netjes op maat te laten maken. Wat dat betreft gaan we verder dan de keuze voor een materiaal, kwaliteit en een kleur. In plaats daarvan zorgen we voor de gewenste pasvorm voor je medewerkers, zodat ze daar goed in kunnen werken of zich enthousiast kunnen presenteren.

Voor de overhemden en blouses kun je de gewenste mouwlengte en bodylengte opgeven. Op die manier zorg je eenvoudig voor de juiste maat, zodat we werkelijk kunnen spreken van custom made bedrijfskleding. Overhemden en blouses op maat, om er zeker van te zijn dat die goed zullen zitten en het je medewerkers aan draagcomfort niet zal ontbreken. En bestel je meerdere overhemden of blouses per persoon? Dan kunnen ze daar bovendien iedere dag gebruik van maken en zorgen voor de professionele uitstraling van je bedrijf.

Met borduring en alle extra’s

Op de custom made bedrijfskleding bieden we de mogelijkheid tot een borduring. We zorgen er daarmee voor dat we bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of logo aan kunnen brengen. In de grootte en vormgeving die je zoekt. We zorgen ervoor dat je trots kunt zijn op de bedrijfskleding op maat, waarmee je de kans hebt om je naamsbekendheid behoorlijk te vergoten.

Los van de borduring die we kunnen aanbrengen zijn er nog een aantal andere mogelijkheden. Je kunt er daarmee voor zorgen dat we bijvoorbeeld een extra borstzak aanbrengen. Handig om een pen in te bewaren, net als een paar visitekaartjes of andere kleine spullen. Verder kun je rekenen op de mogelijkheid tot een speciale pennenzak of gekleurde knopen, waarmee die extra op zullen vallen. En wil je bepaalde delen van het overhemd in een contrastkleur laten aanbrengen? Geen probleem, ook daar kunnen we natuurlijk voor zorgen. Op die manier garanderen we custom made bedrijfskleding, die we helemaal afstemmen op het ontwerp dat je daarvoor voor ogen hebt.

Bedrijfskleding op maat: custom made overhemden en blouses

Bedrijfskleding op maat bestellen? Onze custom made overhemden en blouses zijn daarvoor uitstekend geschikt. We zorgen er daarmee voor dat je in de 3D Shirtdesigner zelf voor een ontwerp kunt zorgen, op basis waarvan je medewerkers zorgen voor een professionele uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem in dat geval contact met ons op. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden en hoe we kunnen zorgen voor custom made bedrijfskleding.