Custom-made bedrijfskleding

Voor hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakte bedrijfskleding gaat u naar VepaBedrijfskleding. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw medewerkers er representatief uitzien. Daarom leveren wij bedrijfskleding op maat van de hoogste kwaliteit en het beste draagcomfort. Onze kleding is hier dan ook op geselecteerd, net als een goede pasvorm. Wij bieden u een persoonlijke service en begeleiden u van concept tot realisatie bij het maken van bedrijfskleding op maat.

Bedrijfskleding op maat: de voordelen

 • Vergroot uw naamsbekendheid
 • Professionele uitstraling
 • Keuze uit 270 stoffen in alle kleuren
 • Mouw- en bodylengte op maat

Vindt u naamsbekendheid en een professionele uitstraling ook zo belangrijk?

Ontvang vrijblijvend advies van onze adviseurs

Custom made bedrijfskleding: overhemden en blouses

Custom made bedrijfskleding kopen? Vergroot uw naamsbekendheid en zorg voor een professionele uitstraling. Bestel custom made overhemden voor uw mannelijke medewerkers en custom made blouses voor de dames.

We zijn uw specialist in bedrijfskleding en bieden u zelfs de mogelijkheid tot custom made overhemden en blouses. Bedrijfskleding op maat, dankzij onze 3D Shirtdesigner waar op aanvraag gebruik van kunt maken.

Onze designer maakt het mogelijk om zelf 3D-modellen te maken van de bedrijfskleding die u wilt bestellen. Helemaal custom made, dankzij het uitgebreide assortiment met stoffen en mogelijkheden. Met het boord naar wens en natuurlijk de juiste maat voor de mouwen en de body. Wij zorgen voor een borduring op het shirt en alle extra’s waar u naar op zoek bent, zodat u gebruik kunt maken van custom made bedrijfskleding.

Download hier de brochure over onze 3D shirtdesigner!

Praktisch iedere stof is mogelijk

Keuze uit 270 stoffen in alle kleuren

Voor onze maatwerk bedrijfskleding heeft u de keuze uit 270 verschillende stoffen. Dat betekent dat praktisch iedere stof mogelijk is, bijvoorbeeld afgestemd op de uitstraling die u zoekt. Wilt u uw medewerkers graag een sierlijk en elegant overhemd laten dragen? Is het de bedoeling dat ze er vooral vrij in kunnen bewegen en goed kunnen werken? We denken op basis daarvan graag met u mee over de verschillende stoffen, om u daarover goed te adviseren.

En heeft u zelf al een goed beeld van de stof die u wilt gebruiken? Vervolgens heeft u de keuze uit tal van kleuren. Gebruik de kleuren van uw bedrijf of huisstijl, zodat u meteen kunt werken aan de herkenbaarheid van uw medewerkers. Uiteraard kunt u daarbij kiezen uit verschillende kwaliteiten, om de bedrijfskleding helemaal naar wens samen te kunnen stellen. Gebruik de hoogst mogelijke kwaliteit in een specifieke kleur. U kunt er alle kanten mee op, omdat we het u in de 3D Shirtdesigner graag makkelijk maken.

Boord naar wens

De keuze uit stoffen en kleuren of kwaliteiten is natuurlijk niet de enige. Daarnaast zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u het boord naar wens kunt kiezen. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Semi-spread boord
  Ook wel de klassieke boord voor een overhemd. De rechte boordpunten lopen redelijk recht naar voren en zorgen daarmee voor een formele uitstraling van de bedrijfskleding.
 • Wide-spread boord
  Een variant op het semi-spread boord. De boordpunten zijn recht gesneden en lopen wat wijder weg, waardoor er een meer moderne en geklede uitstraling ontstaat.
 • Cut-away boord
  Een stijlvol boord voor uw custom made overhemden en blouses, waarbij het boordblad schuin naar achteren is weggesneden.
 • Button-down boord
  Een boord met knoopjes, om de boordpunten op hun plaats te kunnen houden. Het geeft een informeel en sportief karakter aan het overhemd of de blouse.

U heeft op die manier de keuze uit custom made bedrijfskleding, afgestemd op de uitstraling waar u naar zoekt. Elegant en klassiek of meer modern en casual. Bovendien kunnen we u daar natuurlijk goed over adviseren, om u te helpen de juiste keuze te maken.

Mouw- en bodylengte op maat

Verder heeft u bijvoorbeeld de kans om de overhemden en blouses netjes op maat te laten maken. Wat dat betreft gaan we verder dan de keuze voor een materiaal, kwaliteit en een kleur. In plaats daarvan zorgen we voor de gewenste pasvorm voor uw medewerkers, zodat ze daar goed in kunnen werken of zich enthousiast kunnen presenteren.

Voor de overhemden en blouses kunt u de gewenste mouwlengte en bodylengte opgeven. Op die manier zorgt u eenvoudig voor de juiste maat, zodat we werkelijk kunnen spreken van custom made bedrijfskleding. Overhemden en blouses op maat, om er zeker van te zijn dat die goed zullen zitten en het uw medewerkers aan draagcomfort niet zal ontbreken. En bestelt u meerdere overhemden of blouses per persoon? Dan kunnen ze daar bovendien iedere dag gebruik van maken en zorgen voor de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Met borduring en alle extra’s

Op de custom made bedrijfskleding bieden we de mogelijkheid tot een borduring. We zorgen er daarmee voor dat we bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo aan kunnen brengen. In de grootte en vormgeving die u zoekt. We zorgen ervoor dat u trots kunt zijn op de bedrijfskleding op maat, waarmee u de kans heeft om uw naamsbekendheid behoorlijk te vergoten.

Los van de borduring die we kunnen aanbrengen zijn er nog een aantal andere mogelijkheden. U kunt er daarmee voor zorgen dat we bijvoorbeeld een extra borstzak aanbrengen. Handig om een pen in te bewaren, net als een paar visitekaartjes of andere kleine spullen. Verder kunt u rekenen op de mogelijkheid tot een speciale pennenzak of gekleurde knopen, waarmee die extra op zullen vallen. En wilt u delen van het overhemd in een contrastkleur laten aanbrengen? Geen probleem, ook daar kunnen we natuurlijk voor zorgen. Op die manier garanderen we custom made bedrijfskleding, die we helemaal afstemmen op het ontwerp dat u daarvoor voor ogen heeft.

Bedrijfskleding op maat: custom made overhemden en blouses

Bedrijfskleding op maat bestellen? Onze custom made overhemden en blouses zijn daarvoor uitstekend geschikt. We zorgen er daarmee voor dat u in de 3D Shirtdesigner zelf voor een ontwerp kunt zorgen, op basis waarvan uw medewerkers zorgen voor een professionele uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of komt u er met de 3D Shirtdesigner niet helemaal uit? Geen probleem, neem in dat geval contact met ons op. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden en hoe we kunnen zorgen voor custom made bedrijfskleding.