Custom made bedrijfskleding

Voor hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakte bedrijfskleding gaat u naar VepaBedrijfskleding. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw medewerkers er representatief uitzien. Daarom leveren wij bedrijfskleding op maat van de hoogste kwaliteit en het beste draagcomfort. Onze kleding is hier dan ook op geselecteerd, net als een goede pasvorm. Wij bieden u een persoonlijke service en begeleiden u van concept tot realisatie bij het maken van bedrijfskleding op maat.

Bedrijfskleding op maat laten maken

VepaBedrijfskleding zet kwaliteit altijd op nummer één, ook als het gaat om het maken van bedrijfskleding op maat. Zo zorgen wij ervoor dat uw personeel er representatief uitziet, volledig in stijl van uw bedrijf. U heeft dan ook de keuze uit verschillende stoffen die in allerlei kleuren geverfd kunnen worden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de kleding te laten bewerken. Dit kan onder andere gedaan worden middels borduring, digitale transfer, zeefdruk of zeefdruktransfer. Ook hier is de keuze volledig aan u. Het is mogelijk om de bedrijfskleding in zowel groten als kleinen getale af te nemen; niets is ons te gek.

 

custom-made-bedrijfskleding

Modieuze kleding

Wij zorgen altijd voor modieuze kleding. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten bedrijfskleding: van blouses tot broeken. Al onze bedrijfskleding wordt op een duurzame manier gemaakt. Wij werken daarnaast alleen met de beste textielmerken in hoog segment. Kom ons ruime assortiment eens bekijken in onze showroom in ’s-Hertogenbosch of vraag een offerte aan voor uw bedrijfskleding op maat. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)73 7601100

custom-made-bedrijfskleding2

MVO

Onze maatwerkkleding wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van de bedrijfscultuur van VepaBedrijfskleding. Onze bedrijfskleding is daarom ook duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd.

Heeft u interesse in custom made bedrijfskleding? Vul uw gegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen.