Bedrukken en borduren

Er bestaan verschillende manieren om uw bedrijfslogo aan te brengen op uw bedrijfskleding. De keuze die u maakt hangt grotendeels af van het bedrijfskleding zelf. Zo is borduren een zeer mooie en duurzame oplossing voor al uw bedrijfskleding, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bedrukking d.m.v. transfer of zeefdruk. Bij BlakläderTricorp en Dassy heeft men rekening gehouden met de bewerking op borst of rug. d.m.v. een drukkersrits te vervaardigen aan de binnenzijde van de kleding, kunnen wij de logo’s makkelijk verwerkt worden  op één van deze 2 plaatsen. Samen met u zoeken wij altijd naar de meest geschikte oplossing op maat, om uw bedrijfsimago maximaal tot uiting te brengen.

Wilt u advies over het bewerken van kleding? Bel: +31 (0)73-7601100

1. Zeefdruk

D.m.v. een textielcarrousel (of met de hand) wordt er rechtstreeks op het textiel gedrukt in 1 of meerdere kleuren. Geschikt voor simpele producten zoals t-shirts, poloshirts, sweaters

De meest eenvoudige manier van drukken, en daarom vaak ook scherp geprijsd.

zeefdruk

2. Textieltransfer Atex 40°c

Een indirecte zeefdruktechniek, waarbij de kleuren gespiegeld gedrukt worden op speciaal papier of polyester. Als laatste drukgang wordt er een lijm aangebracht, waarna de transfer met een hittepers op kleding, maar ook sporttassen, paraplu’s etc gezet kan worden. Een voordeel van deze techniek –en dit gedt voor alle transfers- is dat de transfers op voorraad gelegd kunnen worden, en er eenvoudig nabestellingen gerealiseerd kunnen worden zonder extra kosten (zogenoemde start- of voorbereidingskosten)

Deze techniek is erg geschikt voor de complexere producten zoals tassen, bodywarmers en andere producten met vele stiknaden, knopen, ritsen etc.

wassen-40-graden

3. Textieltransfer Atex 95°c

Eigenschappen en toepassing vergelijkbaar met de ATEX 40° transfer, maar dan wasbaar tot 95°, ideaal voor werkkleding welke heet gewassen dient te worden. D.m.v. een extra drukgang en een toevoeging in de inkt word de was bestendigheid verhoogt.

wassen-95-graden

4. Full colour textieltransfer Digitex 40°c

Een combinatie van een digitale print en zeefdruk. D.m.v. een high-end printer word er in full-colour gespiegeld op polyester geprint. Vervolgens wordt hier d.m.v. zeefdruk achter het beeld een witte inkt aangebracht, en als laatste een lijmlaag. Ideaal voor complexe logo’s met rasters, verlopen etc en uiteraard ook voor foto’s. Deze transfer is haarscherp én degelijk dmv de combinatie van bovenstaande 2 technieken.

jill-palet

5. Borduren

Weefsel van gesponnen draad wordt gedecoreerd in een patroon. Dit geeft een hoogwaardelijke uitstraling op uw bedrijfskleding. Per borduurwerk kunnen tot 12 kleuren worden gebruikt.

bmwmini