Bedrijfskleding recyclen

VepaBedrijfskleding gaat een samenwerking aan met Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch voor het inzamelen van gebruikte bedrijfskleding. Alle bedrijfskleding die niet meer gedragen kan en mag worden door slijtage en dus vervangen moet worden geven wij een tweede leven. De bedrijfskleding kan bij ons aan de Rietveldenweg 47a te ‘s-Hertogenbosch worden ingeleverd in onze speciale groene recycle container. Wil je ook je bijdrage leveren? Let op: deze dienst bieden wij alleen in combinatie met de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding.

Bij VepaBedrijfskleding staan duurzaamheid en MVO voorop. In 2016 is dit nogmaals bevestigd en heeft Vepa hier een certificaat voor gekregen, namelijk: EcoVadis. EcoVadis is een wereldwijd onafhankelijk bureau dat organisaties beoordeeld op diverse criteria, zoals beleid, initiatieven en resultaten op gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en supply chain.

De voordelen van bedrijfskleding recyclen

  • Je draagt bij aan de maatschappij
  • Goed voor het imago van je bedrijf
  • Minder afval
  • Het milieu blijft gespaard
bedrijfskleding-recyclen

Bedrijfskleding recyclen

Je gebruikte bedrijfskleding die bij ons ingeleverd wordt gaat naar Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch, waar deze wordt uitgezocht voor hergebruik of recycling. Kleding die nog goed is en nog een ronde mee kan gaat naar de minderbedeelden in de maatschappij. Kleding die overblijft wordt gerecycled en verwerkt tot nieuwe garen om nieuwe kleding van te maken. Bedrijfskleding wordt in het proces van recyclen vaak vergeten omdat het versleten is, vies of onbruikbaar is geworden. Tegenwoordig zijn zelfs de meest kapotte stukken werkkleding te recyclen en wij nemen deze dan ook graag in. In onze groene recycle container kun je alle bedrijfskleding van alle merken bij ons inleveren, ook is het mogelijk om je oude werkschoenen bij ons in te leveren. Het recyclen van oude bedrijfskleding is door de jaren heen steeds bekender geworden, hierdoor kan iedereen een extra steentje bijdragen aan de maatschappij.

Wij zien je graag tegemoet om uw kleding in te leveren aan de Rietveldenweg 47a te ‘s-Hertogenbosch!

Let op: het recyclen van bedrijfskleding is alleen mogelijk in combinatie met de aanschaf van nieuwe kleding!