Bedrijfskleding
Eindhoven.

Bedrijfskleding in Eindhoven kopen? We zijn vanuit onze showroom in Den Bosch de specialist waar u naar zoekt. Plan uw afspraak bij ons in, zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen.

Persoonlijk advies?

Bedrijfskleding
Eindhoven.

Bedrijfskleding in Eindhoven kopen? We zijn vanuit onze showroom in Den Bosch de specialist waar u naar zoekt.

Plan uw afspraak bij ons in, zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen. Wij zijn er voor bedrijven waar minimaal 25 medewerkers bedrijfskleding dragen.

Bedrijfskleding in Eindhoven: Ontdek Diverse Topmerken.

Ontdek onze topmerken zoals Dassy, Tricorp, De Berkel, Cottover, J. Harvest & Frost en Gerba. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, voor de werk- en bedrijfskleding waar u naar zoekt. Bovendien is er maatwerk mogelijk, voor de gewenste uitstraling in de winkel, op kantoor en tijdens een evenement.

Bel ons direct!
  • Advies op maat in showroom en gratis passessie
  • Handig kledingmanagementsysteem
  • Wasservice die bij jou past
  • Bedrijfskleding recyclen? Ja, graag!
  • Bedrijfslogo zeefdruk, borduren of transfers
  • Voldoet aan alle eisen en certificeringen

Bedrijfs- en werkkleding.

We zijn uw specialist in werk- en bedrijfskleding in Eindhoven en omgeving. Met tal van mogelijkheden tot maatwerk, zowel voor de blouses, de polo’s, bodywarmers en de verschillende accessoires. Bedrijfskleding voor dames en voor heren, zodat we al uw medewerkers op een representatieve manier kunnen aankleden.

Eindhoven en omgeving

Op die manier werken we voor klanten in Eindhoven en omgeving, net als in Breda en de rest van Brabant. Wij kunnen uw bedrijfskleding bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u zich op een professionele wijze kunt presenteren.

Bedrijfskleding kopen: maatwerk in Eindhoven.

Nieuwe bedrijfskleding in Eindohven kopen? Doe inspiratie op in onze showroom. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor representatieve werkkleding. Bovendien kunnen wij deze meteen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Op zoek naar meer maatwerk.

Onze specialisten vertellen u graag wat er mogelijk is en kunnen de mooiste stoffen laten zien. Neem contact op voor meer informatie, of als u graag een offerte ontvangt voor uw bedrijfskleding in Eindhoven.

Maatwerk mogelijkheden
Bouw & industrie
Transport & Logistiek
Installatie & service
Groenvoorziening
Schilders & stukadoors
Horeca & hospitality
Zorg

Zijn wij de juiste fit voor jou?

Laten we dan een afspraak maken.